Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilgisayar acılırken ingilizce biseyler söylüyor iptal etmek istiyorum

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba
ben bilgisayarımın ayarlarını 2 kullanıcılı olarak değistirmistim kendi ekranım ve ques olarak simdi acılırken bu kullanıcılardan birisini secmem gerekiyo ve ingilizce biseyler söylüyor bunu iptal etmek istiyorum .
ayrıca 2 haftada bir 2 veya 3 gün internetim calısmıyor bunun sebebi acaba ayarlarını yanlıslıkla değistirmis olabilme ihtimalimden kaynaklanabilirmi yada bu çift kullanılcı olduğu için olabilirmi?
bana yardımcı olursanız sevinirim
Yoksa teknik servise götürmek zorunda kalacağım :(( :crying:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu problemle ilgili bir konu vardı forumda ama şimdi hangisi ben de bulamadım, forumda aramalısın :)

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okey teşekkürler bakalım bulabilecekmiyim :(

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaptım ama yine aynı acılırken password soruyo sifre koymadım enter'e basınca acılıyor ama yinede soruyo
internet icinde mesajı cektiğim ertesi günü sabah ilk actım safari calışıyordu ama 2 haftada bir aynı sorunu yasıyorum aldığım yerle konustum servise getirmeniz gerekiyor dedi en son care zannedersem bu olacak
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
sorununuz gayet basit denetim masasından girin kulanıcı hesaplarını çift tıklayın ve karşınıza kulanıcı isimleri çıkar burdan guest veya olmasını istemediğiniz kulanıcıyı silin sorununuz çözülmüş olacak.
ineternet bağlantınızın bu sorunla bir alakası olduğunuz sanmıyorum
Başlat/çalıştır/cmd yazın gelen msdos penceresinden ipconfig yazıp modeminizin size cevap verip vermediğne bakın eğer size cevap veriyosa ya kulanıcı girişleriniz silinmiş yada genel bir sorun yada pc den yani çok nedeni olabilir

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim bilgisayarım mac yanlız
bugün yine aynı sorunla karsı karsıya kaldım internete sabah gayet iyi girerken simdi girmiyo 2 gün böyle girmeyecak 3. gün girecek yaklasık 1 aydır bu problemle karsı karsıyayım bu arada benim bilgisayarım su anda tek kullanıcılı sildim diğer kullanıcayı
ancak acılırken yine parola soruyor.:sadsmile:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kullanıcı işlemleri için
picture7x.png

picture6qbo.png

Yukarıdaki ayarlar sistemin uygun olarak açılmasını sağlayacaktır, başta parola sorması çok önemli değildir... Giriş yaptığınız kullanıcının admin olmasına dikkat edin...

İnternet ile ilgili sorununuz için biraz daha detay vermeniz gerekmekte, mesela ne tür bir bağlantıya sahipsiniz, işyeri ağı mı var, IP ayarlarınız nasıl? Yine System Preferences panelinden network sekmesine tıklayıp bu pencereye ulaşın, internet ve network ayarları buradan yapılır. Biraz daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim...
picture8uko.png

Normalde 2 gün internete girmeyip 3. gün girebilmek gibi bir durum sözkonusu olamaz.