Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BJK - Ilk tsırth calısmam yorumlarınızı beklıyorum

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tsirth.jpg

Basit ama hos olsun istedim :)

Benzer konular

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu da çok basit olmuş kardeş.:) Neyse logoyu o kadar büyük yapman gerekmezdi.Ayrıca renk uyumu çok kötü.Siyah ve kırmızı(tam olarak kırmızı değil koyu kırmızı diyelim) hoş durmamış.Ayrıca logoyu alıp oturtmak yerine biraz logo ile ilginç çalışmalar yapıp tshirt üzerine koyabilirdiniz.Yani bence şöyle yapmalısın.Yaptığın çalışmaya bakan kişi ilk görüşte aşk derler ya :) onun gibi birşey hissetmesi lazım tasarıma karşı.O zaman problem yok demektir.

Biraz uzun bir yorum oldu.:)

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu da çok basit olmuş kardeş.:) Neyse logoyu o kadar büyük yapman gerekmezdi.Ayrıca renk uyumu çok kötü.Siyah ve kırmızı(tam olarak kırmızı değil koyu kırmızı diyelim) hoş durmamış.Ayrıca logoyu alıp oturtmak yerine biraz logo ile ilginç çalışmalar yapıp tshirt üzerine koyabilirdiniz.Yani bence şöyle yapmalısın.Yaptığın çalışmaya bakan kişi ilk görüşte aşk derler ya :) onun gibi birşey hissetmesi lazım tasarıma karşı.O zaman problem yok demektir.

Biraz uzun bir yorum oldu.:)

Her söylediğine katılırım ama siyah kırmızı hoş durmamış deme lütfen birbirine en çok yakıştırdığım iki renktir siyah ve beyazdan sonra :p Bu arada yorumun için teşekkürler evet güzel olmadı biliyorum daha güzellerini yapıcam inşallah.

Graphite

🌱Yeni Üye🌱
Renk uyumu bana göre de olmamış. Mesela logoda kırmızı ton olmasa daha farklı durabilir.

CxBarbaR

🌱Yeni Üye🌱
Bende Koyu Bir Beşiktaşlıyım ve renk uyumu gerçekten kırmızı siyah uyumlu renkler fakat sen burada koyu kırmızı kullanmışsın ve pek hoş durmuyor arkadaşın dediği gibi ilk baktığında hayran kalması lazım insanların....