Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu sitedeki yukarı vs. özelliği nerden bulabilirim. Top özelliği

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
merhaba sevgili arkadaşlarım.
xxxxxxx adlı sitede en altta top yani yukarı adlı butona basında yukarı çıkıyor. bunu köprü ile kolayca yapabiliyorum. fakat bunda efekli olarak çıkıyor yukarıya. bunu nasıl yapabilirim. java script olarak mı? şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

beyzade19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
frontpage de bu özellik olmalı onun kodundan yararlanabilirsin

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba;

Top link vermenin en kolay yolu

site editöründen, web sayfanı düzenlerken foother yani en alttaki bara genelde koyulur top vereceksen sen nereye istiyorsan koy.

Yukarı veya ne yazmak istiyorsan yaz ve sadece link verirken "#" olarak link verirsen istediğin olacaktır.

Ama örnek verdiğin sitenin alt yapısı joomladırdır. ve kullandığı temanın içine java script gömmüşler kayma efekti onan veriyor, o kodu yada ona benzer bir çok kodu xxxx adresinden bulabilirsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
teşekkür ederim. fakat benim demek istediğim tıklandığında direk değil. sanki çubuktan yukarı çekiliyormuş gibi olması? bilen varsa paylaşabilirse sevinirim.

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
teşekkür ederim. fakat benim demek istediğim tıklandığında direk değil. sanki çubuktan yukarı çekiliyormuş gibi olması? bilen varsa paylaşabilirse sevinirim.

istediğin zannedersem buradaki gibi bir şey kaynak kodlara bakarak yapabilirsin, yapamazsan msj gönder yardımcı olurum

not: link vermek yasakmı bilmiyorum eğer yasaksa moderatör arkadaşlar silebilirler :angel: