Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten bu sitede gördüğüm en başarılı tasarımcılardan birisin. tebrikler. adım kadar eminimki tüm karekterler kendi çizimin. bundan dolayı da ayrıyeten seni tebrik ediyor ve saygı duyuyorum.
Recorded Butterflies çizim yeteneğin ve hayal gücün gerçekten harika ona diyecek bişey yok ama bu çalışma çizimlerinin yanında çok sönük kalmış... Ayrıca bu çalışmalarını katalog yapıp yayınevlerine gösterirsen kimsenin seni geri çevireceğini sanmıyorum.
Recorded Butterflies çizim yeteneğin ve hayal gücün gerçekten harika ona diyecek bişey yok ama bu çalışma çizimlerinin yanında çok sönük kalmış... Ayrıca bu çalışmalarını katalog yapıp yayınevlerine gösterirsen kimsenin seni geri çevireceğini sanmıyorum.
biliyorum..bunun nedeni hayatımda gerçekten ilk defa böyle bir çalışma yapmış olmam.. :hmm2: yapmaya devam edeceğim daha iyilerini yapmak için. ^^ Busırada hangi çalışmalarımı yayınevine göstersem?? en son yaptığımdan öncekileri mi? karakterler mi XD? denerim belki..