Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
gecesintisi.deviantart.com
Dreaming Free...
dreamingfreeed9.png

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende hepsini cok begendim tebrikler

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Eski Recorded Butterflies'ı Görmek Güzel..
Hepside Güzeller. :)) İyi Çalışmalar.

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
özellikle son eklenen çalışmayı çok beğendim çizgilerin çok farklı + tarzın çok ilginç
çalışmalarını zevkle takip ediyoruz Recorded Butterflies:)

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Looking for you:
lookingforyoums0.png

yıldızlara bakıyorum seni ararken
eğer sen yıldızlarsan
bi tanesini yakalamam kolay olacak
ama eğer sen bir taneysen içlerinde
o zaman orada daha çok var
kafam karıştı.......

Nermin

🌱Yeni Üye🌱
Muhteşem çizimler, hayal gücün çok mükemmel. Ama çoğu resimlerimde X işareti ve ya haç görüyorum. Doğrusuna kalırsa hiç hoşuma gitmedi, bence bi türk olduğumuzu unutmamalıyız. Yine en doğrusunu sen bilirsin, daha güzel işlerini görmek dileğiyle..

Son düzenleme:

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Muhteşem çizimler, hayal gücün çok mükemmel. Ama çoğu resimlerimde X işareti ve ya haç görüyorum. Doğrusuna kalırsa hiç hoşuma gitmedi, bence bi türk olduğumuzu unutmamalıyız. Yine en doğrusunu sen bilirsin, daha güzel işlerini görmek dileğiyle..

çoğu mu ne kadarında var ki? elle sayılabilecek kadar var...kullanma nedenim birşeyleri işaret etmek ne dine ne de başka birşeye anlam çekmek için kullanılmıştır... onlar dünya dilinde artık tanınan işaretler olduğu için kullanılmıştır.. bence oralara çekmeye ne gerek var ne de yeri burası cidden...

yorum için teşekkürler :)

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆

Grafikerler.net bir grafik tasarım paylaşım plartformudur. Grafik tasarım hayal dünyası, bilgi estetik ile buluştuğunda eser olur. Arkadaşımız da eserleri ile oldukça başarılı biridir. Sürekli olarak takip etmekteyim kendisini.

grafikerler.net plartformunun amacı bilgilenmek, paylaşmak, yenilenmek adına grafik tasarımcıların toplanmasını sağlamaktır. Burada ki üyelerimiz her dilden konuşabilir, her dine mensup olabilir.

Çalışmalarında işaretlerin bulunması hiç bir şey ifade etmez. Kimseyi yargılamayınız.

daha güzel işlerini görmek dileklerimle demişsiniz, size ait çalışmaları bekliyorum.

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel çalışmalar yine, ellerinize sağlık :)