Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çeşitli Karakalem Çalışmalarım

Mustafa Timur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu forumu az önce tesadüfen buldum ve şaşkın şaşkın geziyorum :) gerçekten güzel bir platform olmuş arkadaşlar tebrik ederim..
çok iddialı olmasam da bende küçük yaştan beri eğitimsiz bir şekilde karakalemle uğraşıyorum.. çeşitli tarihlerde yaptığım ve elimde kalan resimlerimi burada sizlerin görüşlerine sunmaya karar verdim, umarım çizimlerimi geliştirmem ve daha önemlisi çizmeye devam etmem için gereken itici gücü sağlar burası.. buyrun çizimlerim :

02atpv1.jpg

04surprizko4.jpg

05conanib4.jpg

06conanyw2.jpg

07nathankj4.jpg

08punishernc0.jpg

09punisheryc7.jpg

11md9.jpg

12kingkullyd3.jpg

14ekyanr2.jpg

16gangstaar7.jpg

19fredyvi3.jpg

20savanndfp0.jpg

24conanwi8.jpg

25punishersb9.jpg

bzkrt1qi4.jpg

leon01yz2.jpg

resimizerkenvh0.jpg

conan1mk2.jpg

connzp0.jpg

yıllar önce Yüzüklerin Efendisi serisini okurken aklıma gelen bir sahne (1998 olması lazım) :

002mh9.jpg

tex001vc4.jpg

tex002hi6.jpg

Benzer konular

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
bu karakalem işi gerçekten de yetenek işi demekki.. hiç eğitim almadan bunları çizebiliyorsan ben bunu anlarım!

Aramıza hoş geldin ;)

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle hoşgeldiniz... çizimleriniz şahane... sadece ilk karedeki atın bacakları biraz daha uzun olsaydı daha orantılı olurdu... ellerinize sağlık...

Mustafa Timur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle hoşgeldiniz... çizimleriniz şahane... sadece ilk karedeki atın bacakları biraz daha uzun olsaydı daha orantılı olurdu... ellerinize sağlık...

yorumlar ve hoşgeldinleriniz için teşekkürler arkadaşlar :)
atın ön bacakları ile ilgili benzer bir eleştiriyi daha önce de almıştım ama şunu söylemeliyim ki bu resmi bakarak çizdiğim fotoğrafla resmi bitirdikten sonra yaptığım kıyaslamada birebir ölçüler olduğunu görmüştüm, belki de fotoğrafın açısı yüzünden ortaya çıkan bir durumdu ama ben birebir gördüğümü çizme sevdasına düştüğümden böyle bir durumla karşı karşıya kaldım.. yine de değiştirmeyip bu haliyle yayınlamayı uygun gördüm sonra da :)

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
haklısınız açı yüzünden olabilir... tekrar elinize sağlık...

hayrish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gercekten cok guzel ata bayıldm :)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bu işi severek ve yetenegıne guvenerek yapmıs oldugunuz bellı.. gereklı gazı almak ıcın en dogru yerdesınız dıyebılırım.. ancak dıkkat edın bu sıte bagımlılık yapıyor :) vazgecemıyebılırsınız:) sonra benım gıbı gecenın bu saatınde buralarda nobet tutarsınız :)

hosgeldınız..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık ışık,gölge ve prspektif açılar gayet güzel kullanılmış.at çizimi oldukça zorlayıcı bir hayvandır anatomik yapı diğerleri ile oldukça zor.yinede iyi resmedilmiş

ressam26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi çizimler yapmak için her zaman eğitim gerekmiyor yetenek çok daha önemli ve bu yeteneğin farkına varıp kendini geliştirmek....öncelikle çizimlerin oldukça başarılı bir yerlere bakarak çizmiyorsan eğer imgesel gücün gayet iyi ve çizimlerin tam animasyonluk, animasyona çok yatkınsın...çizimleirinin devam etmesi dileklerimle başarılar.

dgul79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine sağlık güzel olmuşlar.....bunları bakarakmı çiziyorsunuz..yoksa bazıları hayal ürünümü?

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
Çizimlerin,çok güzel, çok beğendim. Hayali çalışmalar da var bakarakta sanırım. Hoşgeldin :)

Mustafa Timur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız çok yüreklendirici arkadaşlar teşekkür ederim.. beğenilmesi ayrı bir güzellik tabi çizimlerimin bu arada :)
evet resimlerden önemli kısmını bakarak yaparım ama hayal gücüme başvurarak son şeklini veririm genelde (at resmi hariç:) ) çok küçük yaşta çizgiroman okumaya başlamamın bunda büyük faydasını gördüm doğrusu..
yeni çizimlerim de var bu sıralar elim kalem tutmaya başladı yine, daha çok desen çalışmak istiyorum son zamanlarda zira çok detaylı resimler çizmek için şu an yeterli sabır ve disipline sahip değilim doğrusu :)
fırsat buldukça yeni çizimlerimi de beğeni ve yorumlarınıza sunarım tekrar teşekkürler..

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
anatomi yi ii kavramışsınız anatomiyi halleden hersyi yapar çizer tebrik ederim

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çizimler gayet güzel, Animasyona uygun olabilir çalışmalarınız

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
çizim hatların gayet guzel ve başarılı yeteneklisin bence
üstüne hobi olarak keyifide ekleyince süsleniyor cizimler.. devamını dilerim arkadasım buarada hoşgeldin.

eylem_3

🌱Yeni Üye🌱
bunlar bakarakmı çalışıldı hayaldenmi??

Mustafa Timur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bazıları hayalden çizildi ama genelde bakarak çizerim..

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Eline sağlık eğitimsiz kendi uğraşınla çok hoş çizimler yapmışsın

n@ji-e

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoşgeldin arkadaşım öncelikle.çalışmaların bir amatöre göre çok güzel.arkadaşa katılıyorum gerçektende yetenek işi dimi...