Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

deprem analizi yapan bir firma için afiş çalışmam

ilkeryuceturk

🌱Yeni Üye🌱
KZXIA.jpg

Benzer konular

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Oldukça karşmaşa var Afiş tasarımı : Hedef kitle ne ise ona yönelik sade bir anlayışla akılda kalıcı yöntem ve fikirler ile hazırlanma planlanmalıdır ben sizin afişi her nerde görsem okumam ! karmaşa çok ayrıca benim dikkatimi çekecek bir yanı yok sizin yaptıgınız afişin üzerinde düzeltmeler yapacak olursak bence en azından daha dikkat çekmek için ki zor bina resmi biraz daha ön planda olabilirdi çok fazla yazı yerine belli başlı yazılar yazılıp bırakılabilirdi ayrıca firmanın logo sunuda göremiyorum....kısaca iyi bir tasarım örnegi degil....teşekkürler iyi çalışmalar...

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha sade bir afiş olabilirdi o zaman oldukça dikkat çekici olurdu
yazım hatalarınız mevcut
'dayanıklımı?' 'dayanıklı mı?
'kısa bir süre icin' 'kısa bir süre için'
biraz daha üzerinde çalışılması gerekiyor sanırım
emeğinize sağlık

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
afişe bakınca neresini okuyacağımı şaşırdım :D yazıları yarıya indirmeniz lazım , yada daha mantıklı bir tasarımla okunası hale getirmeniz

ilkeryuceturk

🌱Yeni Üye🌱
yorumlar için teşekkür ederim yanlız bir şeyi dikkate alın sizlerinde başına gelmiştir müşteri her zaman aklındakini görmek ister yazılarıda özellikle istediler ben yazıları kendim yazmış değilim bunuda dikkate alın

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Müşteri istemişse problem yok o zaman sizin yeteneginize baglı bir problem degil teşekkürler...iyi çalışmalar...

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlar için teşekkür ederim yanlız bir şeyi dikkate alın sizlerinde başına gelmiştir müşteri her zaman aklındakini görmek ister yazılarıda özellikle istediler ben yazıları kendim yazmış değilim bunuda dikkate alın

belirtmediğiniz için bilme şansımız yoktu biz -daha doğrusu ben- yazılarıyla birlikte sizin hazırladığınızı düşünerek yorum yaptım peki yazıların kalabalıklığı dışında bir sorunu yoktu onu da afişi tasarlatan kişi/ler istediği için birşey diyemeyiz haklısınız
tekrar emeğinize sağlık