şaşıma bu kadar
bi ilavede benden olsun farklı bir font dene istersen evleniyoruz yazısında
Evet bencede Evleniyoruz yazısı orada durmamış daha estetik daha romantik bir font gerekiyor bencede...
siyah beyaz bir foto izlenimi vermissin ama bana biraz fazla karanlık geldi sanki biriaz acsan dahamı iyi olacak ne. Bide evleniyolar mutlular niye siyah ağırlıkta olsunki dimi yani eline sağlık ...
O fotoğrafçının hatası tek flash çekimini iyi kompozize edememiş daha estetik bir kaç ışık oyunu ile daha mükemmel sonuçlar yakalanılabilirdi bence... Tek flashlı çekimlerde daha yüksek enstantene ile çekim yapılsaymış insanların yüzlerine daha hoş bir flash ışığı çarpardı. Studyoda çekilmemiş bir resim ile bu şekilde bir sonuç alınmış olunması gayet normal... Ancak yüzdeki ışık tonlarına bakılırsa studyoda çekilmiş bir resim. Resimin orjinalini görmediğim için yanılıyor da olabilirim...
Ayrıca resimin saç kısımındanda anlaşıldığı gibi dekupesinde problem yaşanmış.
Retouch kısmına geldiğimizde surata çok blur vermişsiniz. Kpt mi kullanarak yaptınız yoksa normal blur mu ? Eğer blur kullanmadıysanız bir hayli çok olmuş o retouch. İsterseniz Blur kullanılmadan retouch anlatımıma bir göz atın ? . Digital fotoğrafçılıkta profesyonel retouch u forumumuzda detaylı bir şekilde izah ettim... Yanlış anlamayın bunlar benim gördüklerim sadece...
Diğer taraftan =) Çalışmanız hoş tebrik ederim...
Saygılarımla...