Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

düğün salonunun girişine asılcak bir afiş çalışması

soprano

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar siteye 1 kaç aydır üyeliğim vardı ama ancak toparlanıp bir işi sizlerle paylaşa bildim bakıp değerlendirip yorum yaparsanız sevinirim....

evlilikcopycopyrj9.jpg

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba, önce eline sağlık. Ardından yorumum.

Bu salon girişine yapılacak ise evleniyoruz yazısını biraz küçülterek kişilerden ön plana çıkması engellenebilir.
Genel olarak hoş görünüyor.

soprano

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vaybeee arkadaşım yorumun için teşekkür ederim valla ne diim bu kadar çabuk bir yorum beklemiyordum açıkcası :D:D:D:D

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
şaşırma bu kadar
bi ilavede benden olsun farklı bir font dene istersen evleniyoruz yazısında

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
siyah beyaz bir foto izlenimi vermissin ama bana biraz fazla karanlık geldi sanki biriaz acsan dahamı iyi olacak ne. Bide evleniyolar mutlular niye siyah ağırlıkta olsunki dimi yani eline sağlık ...

soprano

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende çok ısrar ettim siyah olmasın diye ama dinleyen kim illa siyahta olsun diye direttiler valla

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
sitede gelin-damat arka planları için hazırlanmış çok güzel fotolar var onlardan da yararlanabilirsin ;)

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
evet renkli olsa bencede daha iyi duracak

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
bence siyah çok şık olmuş + evleniyoruzun fontu güzel değil+ tebrikler:)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bide üstteki gri alana giren adamın saç kısmı kötü görünüyo

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
Önce Selam, Ardından yorumum

bence siyah üsteki yazılar ve zeminin uyuşması mükemmel ama diğerini, yani aşağıdakini çok abartmışsın özellikle altaki efekt... o mavi olan kısımları gri veya siyah biraz da blur verseydin gerçekten mükemmel bir çalışma diyebilirdim.. bir de evleniyoruz yazısını karakterini seçememişsin renk güzell.

ama yine emek vermişsin ellerine sağlık...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
şaşıma bu kadar
bi ilavede benden olsun farklı bir font dene istersen evleniyoruz yazısında

Evet bencede Evleniyoruz yazısı orada durmamış daha estetik daha romantik bir font gerekiyor bencede...
siyah beyaz bir foto izlenimi vermissin ama bana biraz fazla karanlık geldi sanki biriaz acsan dahamı iyi olacak ne. Bide evleniyolar mutlular niye siyah ağırlıkta olsunki dimi yani eline sağlık ...

O fotoğrafçının hatası tek flash çekimini iyi kompozize edememiş daha estetik bir kaç ışık oyunu ile daha mükemmel sonuçlar yakalanılabilirdi bence... Tek flashlı çekimlerde daha yüksek enstantene ile çekim yapılsaymış insanların yüzlerine daha hoş bir flash ışığı çarpardı. Studyoda çekilmemiş bir resim ile bu şekilde bir sonuç alınmış olunması gayet normal... Ancak yüzdeki ışık tonlarına bakılırsa studyoda çekilmiş bir resim. Resimin orjinalini görmediğim için yanılıyor da olabilirim...

Ayrıca resimin saç kısımındanda anlaşıldığı gibi dekupesinde problem yaşanmış.
Retouch kısmına geldiğimizde surata çok blur vermişsiniz. Kpt mi kullanarak yaptınız yoksa normal blur mu ? Eğer blur kullanmadıysanız bir hayli çok olmuş o retouch. İsterseniz Blur kullanılmadan retouch anlatımıma bir göz atın ? . Digital fotoğrafçılıkta profesyonel retouch u forumumuzda detaylı bir şekilde izah ettim... Yanlış anlamayın bunlar benim gördüklerim sadece...
Diğer taraftan =) Çalışmanız hoş tebrik ederim...
Saygılarımla...

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
yada o şekildeki mavilği kırmızı tonlarında koyu ama bide ayle dene bence hoş olur yazıda sabit durmuş çok böyle el yazısı şeklinde olsa daha iyi dururdu eline sağlık

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
tasarım açısından deişik yorumlar getirebiliriz ama daha öncesinde fotograf ta saorunlar var..
erkğin sacı uzunmu?
ve damat düğüne davetli gibi görünüyo sanki kendi düğünü deil gibi biraz geride durmuş yada iki ayrı fotnun birleşmesi ilemi oluştu montaj gibi gelin damat..
tasarım içinse şunu söleyim bölede olabilir bence damat bu kadar ilgisizse beğenecektir :) bolşans

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bence siyah çok şık olmuş sade ama bu sadeliğe lkarşın evleniyoruz yazısı çok cafcaflı olmuş ama olabilir ellrine sağlık

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olartak güzel duruyor fakat tek gözüme çarpan şey yazı evleniyoruz yazısı font olarak uymamış çalışmaya siyah üzerinde resim olduk ça güzel duruyor font değişmeli mavi deil başka bir renk koyabilirdin magenta ve kırmızı karışımı bir renk güzel durabilirdi evleniyoruz yazısının kenarında süslemeleri fondada kullansaydın daha etkileyici olabilirdi

başarılar

secreklam

🌱Yeni Üye🌱
bence herşey güzel. değişiklik olarak "evleniyoruz" yazısında kırmızı-pembe tonları denenebilir. tebrikler..