Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edius Türkçe Anlatımlı Görsel Eğitim Seti Çıktı

ediusturkiye

🌱Yeni Üye🌱
görsel eğitim setiyle ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben sizden satın aldım, ama satın almadan önce verdiğiniz sözü tutmadınız. Gerçekten üzücü. Kargo parasının fahiş olmasını saymıyorum bile. Oysa sanal öğretim'den aldığım after effects eğitim seti ve müşteri memnuniyeti üst seviyede idi. Siz attığım maillere bile dönmediniz.

nihobero

🌱Yeni Üye🌱
Edius Türkiye

Ben sizden satın aldım, ama satın almadan önce verdiğiniz sözü tutmadınız. Gerçekten üzücü. Kargo parasının fahiş olmasını saymıyorum bile. Oysa sanal öğretim'den aldığım after effects eğitim seti ve müşteri memnuniyeti üst seviyede idi. Siz attığım maillere bile dönmediniz.

Böyle birşey ile nasıl karşılaştınız bilmiyorum ama edius türkiye ekibi benim ile gayet iyi ilgilendi hatta benim tarafımdan eft de çıkan sorunları bile en kısa zamanda hallettiler iş dolayısıyla ücretini geciktirdiğim seti günü gününe teslim ettiler...

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Böyle birşey ile nasıl karşılaştınız bilmiyorum ama edius türkiye ekibi benim ile gayet iyi ilgilendi hatta benim tarafımdan eft de çıkan sorunları bile en kısa zamanda hallettiler iş dolayısıyla ücretini geciktirdiğim seti günü gününe teslim ettiler...

Buyurun onlara sorun. Buradayım. Eminim eğitim seti çok iyidir. Zaten iyi dedim ya da kötü dedim diye değişeceği yok. Bir emek var ve eminim çok şeyler öğreneceğim ama beni şaşırtan bu tavır neden? Maile neden cevap verilmez. internet çağındayız. Telefonla da aramak istemedim.

Ayrıca *** Kargo fiyatı çok yüksek. Daha önce aynı şikayette bulunan bir müşteri olmuş, bu şikayet dikkate alınmamış, bana da aynı kargo ile gönderim yapılmış.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ediusegitim

🌱Yeni Üye🌱

Merhaba MIY1988,

Öncelikle ben ediustürkiye ekibi bilgi işlem sorumlusu
İlk olarak size verdiğimiz sözü tutamadığımız için ediustürkiye adına özür dilerim.
Kim ile irtibat kurup söz aldığınızı bilemeyeceğim ama size yardımcı olmak isterim,
Kargo konusunda ise gönderilere yeni başladığımız için düzgün bir fiyat bulana kadar kendimize en yakın kargo şirketini seçtiğimizden dolayı fahiş bir fiyatla karşı karşıya kaldı kullanıcılarımız.
Son olarak hangi mail adresine mail gönderiminde bulundunuz isterseniz bana bildirin teyidi yapalım.

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba MIY1988,

Öncelikle ben ediustürkiye ekibi bilgi işlem sorumlusu
İlk olarak size verdiğimiz sözü tutamadığımız için ediustürkiye adına özür dilerim.
Kim ile irtibat kurup söz aldığınızı bilemeyeceğim ama size yardımcı olmak isterim,
Kargo konusunda ise gönderilere yeni başladığımız için düzgün bir fiyat bulana kadar kendimize en yakın kargo şirketini seçtiğimizden dolayı fahiş bir fiyatla karşı karşıya kaldı kullanıcılarımız.
Son olarak hangi mail adresine mail gönderiminde bulundunuz isterseniz bana bildirin teyidi yapalım.
Google'a nickimi yazip aratirsaniz web sitemin hemen alt sutunumda mailimi goreceksiniz..esprili 2 ya da 3 mail idi..(burada mail yazmak yasak mi bilmedigimden bu sekil tarif ediyorum)