Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EDIUS Türkçe e-book ve tüm tutoriallerim silinmiş.

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selâm,

EDIUS Türkçe e-book paylaşılmıştı fakat o e-book ile poyrazhan abimizin paylaşmış olduğu tüm tutorialler yanlışlıkla silinmiş. Acaba elinde olan bir arkadaş upload edip buraya ekleyebilir mi ?

Gerçekten ben de çok şaşırdım. Özenerek o tutorialleri masaüstümdeki EDIUS klasörüme yerleştirmiştim fakat silinmiş.

Yardımcı olur iseniz çok sevinirim.

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selâm,

EDIUS Türkçe e-book paylaşılmıştı fakat o e-book ile poyrazhan abimizin paylaşmış olduğu tüm tutorialler yanlışlıkla silinmiş. Acaba elinde olan bir arkadaş upload edip buraya ekleyebilir mi ?

Gerçekten ben de çok şaşırdım. Özenerek o tutorialleri masaüstümdeki EDIUS klasörüme yerleştirmiştim fakat silinmiş.

Yardımcı olur iseniz çok sevinirim.

ibrahim linlerden indiremiyormusun dostum

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oo Zafer abi selâm. Önce sana facebook'tan sorayım dedim, sonra konu açmak daha iyi olur diye düşündüm. Linklerden sadece arayüz anlatımını indirebildim. render olayı falan silinmiş. Sanırım sistem bir süre sonra otomatik olarak siliyor. EDIUS e-book'u da buldum üstte demirhanca arkadaş paylaşmıştı. Tek link olarak indirdim. Diğer dersleri izlemek istememin sebebi, olayı tam kavramamış olmamdı. Nerede ise 2 saatlik dersler ve uygulama ile en az 5-6 saate çıkıyordu. O açıdan önemli idi ama hayırlısı olsun. Silinmesine tabi ki şaşırdım ve üzüldüm ama hayırlısı olsun.