Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eral Bims

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Bir inşaat firması için hazırlandı.
a75095b4.jpg

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
4. logo daha uygun ancak siz yinede inşaat firmalarının logolarını bir gözden geçirin bence bunlar bu tarz firmalar için pek tercih edilecek logolar değil iyi çalışmalar

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Aslında buraya koyduklarım Eral Bims için hazırladığım son logolar. Öncesinde 5-6 logo daha hazıralmıştım ve onlar inşaat firmaların kullandığı logolar gibiydi. Beğenilmedi. Bende son olarak bunları çalıştım. Sonucu kestiremiyorum artık :) Yorum için teşekkürler.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
öyleyse hayırlı bakalım tercih onların sonuç olarak :D

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Yorumlar için teşekkür ederim. Henüz sonuç elime ulaşmadı. Öğrenir öğrenmez burda da yazacağım.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. logoya perspektif kazandırırsan klasik olur ama tam bir inşaat firma logosu olur :)

uykalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 ve 3 bilişim, teknoloji çağrışımı 4 ise elektrik, elektronik çağrışımı yaptırdı bana. 1. logo bir inşaat firması için daha uygun gözüküyor. Ayrıca çok sade ve şık olmuş 1. Logoyu beğendim. İşin teknik boyutundan anlamam bu arada gördüğümü söylüyorum.

Mrfelix

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlarında dedikleri gibi 4. logo güzel fakat inşaatla pek bağdaşmıyor.madem onlar inşaat logolarına benzemesin dediler bundan iyisini bulamazlar:D
güzel çalışmalar...

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
1. logoya perspektif kazandırırsan klasik olur ama tam bir inşaat firma logosu olur :)

Bakalım hala yorum bekliyorum firmadan. Bilemiyorum:) Teşekkürler

ilk logo daha güzel sanki..

Benimde gönlüm birinci logoda aslında :)

2 ve 3 bilişim, teknoloji çağrışımı 4 ise elektrik, elektronik çağrışımı yaptırdı bana. 1. logo bir inşaat firması için daha uygun gözüküyor. Ayrıca çok sade ve şık olmuş 1. Logoyu beğendim. İşin teknik boyutundan anlamam bu arada gördüğümü söylüyorum.

Evet haklı olduğunuz yanlar var. Teşekkürler.

4. logo daha uygun gibi firmaya

Hım. Teşekkürler.

arkadaşlarında dedikleri gibi 4. logo güzel fakat inşaatla pek bağdaşmıyor.madem onlar inşaat logolarına benzemesin dediler bundan iyisini bulamazlar:D
güzel çalışmalar...

Çok teşekkürler. :)

no_cause

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel görünüyorlar, 1 ve 3 diyorum :) bu arada açık ihaleye dönmüş burası :)