Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fırat Pol Demir Çelik (Logo)

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
İnşaaat demirleri üreten bi fabrika.
Yorumlariniz icin simdiden tesekkürler.

firatpol.jpg

Benzer konular

bitmap

🌱Yeni Üye🌱
genel tasarım ve düşünce olarak güzel olsada özellikle tipografi açısından FIRAT POL yazısını daha etli ve geniş bir font ile tekrar deneyebilirsin. birde genelde demir çelik yazısı firmanın ana faaliyet konusu olduğundan küçük harfle heleki alakasız bir fontla yazmak algı açısından biraz problemli gibi duruyor. onun dışında renkler güzel genel konsept güzel. eline sağlık...

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Detaylı yorumun için teşekkür ederim.Demir çelik yazsının fontu bana göre uygun geldi ama dedigiN gibi firmanın yaptıgı işi büyük harfler ve birazdaha büyütüp belirgenleştirmek daha iyi olur.

Bide logonun şeklini ve esinlendigim yerle ilgili bilgi versem iyi olacak. Fırat pol yazısı üzerindeki bölüm binalar inşaat halindeyken kolonların en üstündeki bitiş yerlerinde fazla kalan demirleri bu şekil bükemelerini simgeliyor.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık arkadaşım bende demir çelik yazısında takıldım renkler ve konsept gayet hoş kolay gelsin...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık
paylaşım için teşekkürler
saygılar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
amblemin düşüncesi gerçekten hoş ancak bir o kadar (yine) detaylı olmuş. Logonuzu bir formun içinde toplamanızı, 4 tane yerine tek bir tane demir kullanmanızı 3 beyaz çizginin ne anlamı oldugunu bilemediğim için bir anlamı yoksa hiç kullanmamanızı eğer varsa biraz daha kalın tutmanızı .. Logotpye'nın fontlarını değiştirmenizi özelliklede demir çelik fontunu değiştirmenizi ve biraz daha büyütmenizi tavsiye ederim. Emeğinize sağlık

SoulPower

🌱Yeni Üye🌱
Beyaz çizgi demirin kıvrımlı kısımları yanılmıyorsam. Diğer türlü biraz şemsiye sapı kıvamında olabilir yoksa.

T.L.Y.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel, eline sağlık..ama bende fontlara takıldım..özellikle demir çelik yazısına..

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Gayet güzel Eline sağlık

Tesekkürler

eline sağlık arkadaşım bende demir çelik yazısında takıldım renkler ve konsept gayet hoş kolay gelsin...

Tesekkürler ewet haklısınız arkadaşlar demir çelik yazısı konusunda hata yaptım ama düzelttim.

Emeğinize sağlık
paylaşım için teşekkürler
saygılar

Rica ederim bendende saygılar.

amblemin düşüncesi gerçekten hoş ancak bir o kadar (yine) detaylı olmuş. Logonuzu bir formun içinde toplamanızı, 4 tane yerine tek bir tane demir kullanmanızı 3 beyaz çizginin ne anlamı oldugunu bilemediğim için bir anlamı yoksa hiç kullanmamanızı eğer varsa biraz daha kalın tutmanızı .. Logotpye'nın fontlarını değiştirmenizi özelliklede demir çelik fontunu değiştirmenizi ve biraz daha büyütmenizi tavsiye ederim. Emeğinize sağlık

Yorumun için teşekkürler.Kolonda bir tane demir kullanılmaz ha logoda bitane kullansam bu sefer anlamı kalmaz kolona benzemez.Cizgileri senden sonra yorum yapan arkadaş açıklamış.

Beyaz çizgi demirin kıvrımlı kısımları yanılmıyorsam. Diğer türlü biraz şemsiye sapı kıvamında olabilir yoksa.

Ewet beyaz çizgiler demirin kıvırımları.Teşekkür ederim.

genel olarak güzel, eline sağlık..ama bende fontlara takıldım..özellikle demir çelik yazısına..

Tskrlr begendigine sevindim.

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler gene güzel. font seçimi hoş olmamış. özellikle "demir çelik" yazısının. logodaki inşaat demirleri ilk başka "Fırat" yazısındaki "F" yi anımsattı ama sadece o kadar. Biraz rotuşlayabilirsin. Kutuya konmuş bastonlar gibi duruyor. belki eğimi biraz azaltıp inceltebilirsen daha hoş duracaktır.

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten sitedeki en güzel logolardan biri daha... Hazır bir fontla yazı yazmak değil, biraz yaratıcılık ve fazlaca estetik gerekli... Tebrikler...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
fikir ve renkler uyumlu.Fırat pol yazısının fontuda çok güzel oturmuş.Logoda güzel yalnız tek hatanız var oda demir çelik yazısı işi bozmuş.
emeğine sağlık.
başarıların devamını dilerim.:wink: