Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum kurmak isteyen arkdaslar iiçin ders 1=veri tabanı oluşturma(resimli anlatım)
Birşey sormak istiyorum , forumun hostunu aldık diyelim , forum açılmadan FTP'sini nasıl alacağız ? Kafama takılan bu ... veya msnde destek verebilecek olan var mı ? Biraz acemilik var ..
Birşey sormak istiyorum , forumun hostunu aldık diyelim , forum açılmadan FTP'sini nasıl alacağız ? Kafama takılan bu ... veya msnde destek verebilecek olan var mı ? Biraz acemilik var ..
Anlaşmış oldugunuz host saglayıcısı birebir,telde yada mail olarak hesabınız açıldıgı zaman size ftp için gerekli kullanıcı adı ve şifre gibi kişisel bilgileri muhakkak verecektir...