Fotoğraflara Photoshopla bu tarzda kaliteli efektler vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
onbirr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 May 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 21 Tem 2009 #1 Fotoğraflara Photoshopla bu tarzda kaliteli efektler vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Son düzenleme: 21 Tem 2009
gsalper 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Nis 2009 Mesajlar 95 Tepkime puanı 0 21 Tem 2009 #2 onbirr' Alıntı: Fotoğraflara Photoshopla bu tarzda kaliteli efektler vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Orda hazır kullanılmş bişey yok.Yani bir arka plan hazırlanmş cocuk resmi yerleştirilmiş ve yazılara gölge yansıma verilmiş daha çok hayal gücü var
onbirr' Alıntı: Fotoğraflara Photoshopla bu tarzda kaliteli efektler vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Orda hazır kullanılmş bişey yok.Yani bir arka plan hazırlanmş cocuk resmi yerleştirilmiş ve yazılara gölge yansıma verilmiş daha çok hayal gücü var
grhan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Tem 2009 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.kitapresimlemeleri.net.tc 24 Tem 2009 #3 efektler vermek onbirr' Alıntı: Fotoğraflara Photoshopla bu tarzda kaliteli efektler vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... efekt vermek istediğin yeri lasso ile seç sonra yukardan filter deki seçeneklerin ayarlarını bol bol kurcala
efektler vermek onbirr' Alıntı: Fotoğraflara Photoshopla bu tarzda kaliteli efektler vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... efekt vermek istediğin yeri lasso ile seç sonra yukardan filter deki seçeneklerin ayarlarını bol bol kurcala
C can reklam 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Tem 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 27 Tem 2009 #4 yazıları yazıp opaklık derecesini düşürürsen yazılar ordaya çıkar azcıkta üzerince oyanama yaparsan ortaya çıkar zaten
yazıları yazıp opaklık derecesini düşürürsen yazılar ordaya çıkar azcıkta üzerince oyanama yaparsan ortaya çıkar zaten
G graphicer01 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 May 2009 Mesajlar 203 Tepkime puanı 0 Yaş 34 27 Tem 2009 #5 iki arkadaşıma da katılıyorum haklı ::