Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben korkmadım Biraz daha korkunç olabilirdi mesela gözlerinin içi beyaz olup kan damarları,çatlaklar olsaydı belki daha korkunç bakışları olabilirdi,gözbebekleri olmaması güzel farklı bir hava, korku vermiş, eline sağlık yine güzel bir karakter çıkmış.
Ben korkmadım Biraz daha korkunç olabilirdi mesela gözlerinin içi beyaz olup kan damarları,çatlaklar olsaydı belki daha korkunç bakışları olabilirdi,gözbebekleri olmaması güzel farklı bir hava, korku vermiş, eline sağlık yine güzel bir karakter çıkmış.
Sadece daha iyi olmasına karşı bir öneriydi tabiki uygulayıp uygulamamak size kalmış .. Sonucu görmek için de denemekte fayda var yorumu önemsediğiniz için teşekkür ederim.
bencede karakterde masumluk var sanki bütün kanları içmekten dermanı kalmamış gibiKaşlar ve gözleri yukarı kaldırarak bence biraz daha ürkütücü olabilir.Elinize sağlık