shedesign
👑Efsanevi Grafiker👑
herkese ıyı sabahlar aklıma bu saatte nerden geldı bılmıyorum.. gunun yorumu yapalım dedım..
herkes forumumuzda hosuna gıden ılgınc buldugu yada etkıleyıcı oldugunu dusundugu yorumları yda konulara yazılan cevapları burada paylassın ama kımın yazdıgını da belırtsın.. bakalım en cok kımın yorumları eklenecek gunun yorumuna..
ben ılkını yazayım
bu kısım bılgısayar ıcın soylendı.. bende gunun yorumuna katmak ıstedım.. meslegımızın bılgısayarın kendısı oldugunu soyluyor denizoto arkadasımız.. bense bılgısayarı bır eşya, bir makine olarak biliyordum
:alkis:
herkes forumumuzda hosuna gıden ılgınc buldugu yada etkıleyıcı oldugunu dusundugu yorumları yda konulara yazılan cevapları burada paylassın ama kımın yazdıgını da belırtsın.. bakalım en cok kımın yorumları eklenecek gunun yorumuna..
ben ılkını yazayım
yaratıcılığımı ve bilgisayarın bana verdiği imkanları kullanıyorum. Artık gazete ve dergi hazırlayabiliyorum, internet gazeteciliği yapıyorum, tasarım yapıyorum amatörce de olsa en güzeli geçinmek için bilgisayar kullanıyorummesleğim oldu o benim herşeyimiz elimiz ayağımız resmen.
bu kısım bılgısayar ıcın soylendı.. bende gunun yorumuna katmak ıstedım.. meslegımızın bılgısayarın kendısı oldugunu soyluyor denizoto arkadasımız.. bense bılgısayarı bır eşya, bir makine olarak biliyordum
:alkis:
Son düzenleme: