Sen önce sana zamanını ayırıpta yorum da bulunan kişilere saygı duymayı öğren, ondan sonra grafik tasarımcı ol, bunu öğrenmeyi bilmiyorsan yorum isteme, herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ne tasarımcı olabilmişsin ne de insan bari birini başarabilseydin karakterinden hayır gelmeyen insanın işinden de hayır gelmez sana kalmadı benim tasarımcılığım hakkımda yorum yapmak, ne senden yorum istedim ne de başkasından isteyen sen oldun cevabını aldın işine gelmiyorsa yorum istemezsin
1. Saygım sonsuzdur karakterime laf etme
2. Grafik Tasarımcısıyım diye idda ediyorum sadece adayım
3. Buna çok gülüyorum, ben kimseden yorum istemedim ama sen
BURADAKİ konunda yazmışsınki (" ilginize teşekkür ederim arkadaşlar bir tek kisi bile yorum yapmamış düşüncesini paylaşmamış moderatör arkadaşlardan rica etsem konuyu silebilirler mi") çocuk gibi trip yapmışsın resmen,
burda yorum isteyen ben değilim sen istemişsin, bide sil demişsin böle bi hakaret olamaz kimse sana yorum yapmak zorunda değil,
4. Bak sana bir kez daha söylüyorum benim karakterime laf etme, kelimede yapma boşuna işine bakkk
5. Tekrar söylüyorum zorunlu olaraktan kimseden yorum istemiyorum, isteyen yazar istemeyen yazmaz herkes hür anladın ve ben kendi tasarımlarımı beğeniyorum, hayde kolay gelsin