graphicer35
🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım hatadan çok bşy yok tasarımda.öncelikle bu kitabı baskıya gönderdnde nerden kıvırmayı düşünüyosn nerde bu kitabın et kalınlığı ee yayın evide yok adıda desem çok yukarı koymuşsn kitabın konusnda yazım hataları var çok tepede kalmış tasarm olarak en azından haykırışı anlatmışsn kitap örneklerine bakmanı tavsiye ederim.
kıvrım yeri var lütfen dikkatli bakın. birde basılmış basılacak diye bir şey yazmıyor galiba. oylesine bir çalışma olması lazım.
arkadaşım ön kapakttaki yazıların fontunu küçült biraz,bişeler ekle albenisi olsun biraz daha.daha iyisini yapabilirsin.
ellerine sağlık
hayr ben bide anlamıyorm insanlar yorum bekliyo yorum yaptımızda olumsuz eleştiri aldıklarında bazılarımız bizi bu sefer eleştirmeye kalkıyo .
hayr ben bide anlamıyorm insanlar yorum bekliyo yorum yaptımızda olumsuz eleştiri aldıklarında bazılarımız bizi bu sefer eleştirmeye kalkıyo .
Size karşı olumsuz bir eleştiri yoktur ortada.Lütfen laf yapmak için laf yapmayalım.Sizin Kıvrım yeri yok yorumunuza arkadas var diyerek hatanızı düzeltmiş olay bu.İşi 360 derece döndürüp kendi egolarımızı tatmin etmek için yorum yapacaksanız hiç yapmayın.
egolarımı tatmin etmek gibi bir amacım olsa emin ol böyle bir sitede yapmam bunu.kıvrım yeri derken anlatmak istedm kıvrım yeri için bir tasarm kitabın adı vs gibi birşey yapmamışsn illa sana bu şekildemi söylemem gerekir nerden bilim senin farklı algıladığını arkdaşın söylemeside iyi oldu hani kötü yorumları kaldıramıyomuşsn arkdaş haklı sanırm herşey dört dörtlk olucak diye bi kaide yok kaldıramıyosan eleştiriyi koymicaksın iş falan.