Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Haykırış Kitap Kapağı

Benzer konular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım hatadan çok bşy yok tasarımda.öncelikle bu kitabı baskıya gönderdnde nerden kıvırmayı düşünüyosn nerde bu kitabın et kalınlığı ee yayın evide yok adıda desem çok yukarı koymuşsn kitabın konusnda yazım hataları var çok tepede kalmış tasarm olarak en azından haykırışı anlatmışsn kitap örneklerine bakmanı tavsiye ederim.

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım hatadan çok bşy yok tasarımda.öncelikle bu kitabı baskıya gönderdnde nerden kıvırmayı düşünüyosn nerde bu kitabın et kalınlığı ee yayın evide yok adıda desem çok yukarı koymuşsn kitabın konusnda yazım hataları var çok tepede kalmış tasarm olarak en azından haykırışı anlatmışsn kitap örneklerine bakmanı tavsiye ederim.

kıvrım yeri var lütfen dikkatli bakın. birde basılmış basılacak diye bir şey yazmıyor galiba. oylesine bir çalışma olması lazım.

arkadaşım ön kapakttaki yazıların fontunu küçült biraz,bişeler ekle albenisi olsun biraz daha.daha iyisini yapabilirsin.
ellerine sağlık

graphicer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cafcaflı tasarımlardan herzaman kaçınırım.Evet haklısın kardeşim incelemeden yorum yapanlarda var ne yapalım.Kıvrımı görmemiş arkadas zararı yok.Yorumlar için mersi.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
kıvrımı gördm ama bu kıvrımın içinde bir ism kitap adı olması lazm öylesine bir çalışma olduğu belli zaten.inceleyerek yorm yaptm ayrıca.gayette dikkatli baktım...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
kıvrım yeri var lütfen dikkatli bakın. birde basılmış basılacak diye bir şey yazmıyor galiba. oylesine bir çalışma olması lazım.

arkadaşım ön kapakttaki yazıların fontunu küçült biraz,bişeler ekle albenisi olsun biraz daha.daha iyisini yapabilirsin.
ellerine sağlık

arkadaşım tasarımda düşünce güzel ancak tasarım kurallarına göre hata var.
Orta kırım yeri kitap kalınlığına göre hesaplanır. kitabın cilt açılma payı ortalama 1,5 cm verilir. bu pay da dikkate alınarak kitap adının nerede olacagı belirlenir. senin tasarımda açılma payı verilmemiş ve kitap adı sırt payına neredeyse sıfır. haksızmıyım ;)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
hayr ben bide anlamıyorm insanlar yorum bekliyo yorum yaptımızda olumsuz eleştiri aldıklarında bazılarımız bizi bu sefer eleştirmeye kalkıyo .

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
:)

hayr ben bide anlamıyorm insanlar yorum bekliyo yorum yaptımızda olumsuz eleştiri aldıklarında bazılarımız bizi bu sefer eleştirmeye kalkıyo .

sana katılıyorum lola1903, yorumlarımız yapıcı ve onarıcıdır. yıkıcı yada yokedici değil. bu kadar agrasif olmaya gerek yok bence değil mi ;) bir teşekkür yeter ;):smile:

graphicer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Size karşı olumsuz bir eleştiri yoktur ortada.Lütfen laf yapmak için laf yapmayalım.Sizin Kıvrım yeri yok yorumunuza arkadas var diyerek hatanızı düzeltmiş olay bu.İşi 360 derece döndürüp kendi egolarımızı tatmin etmek için yorum yapacaksanız hiç yapmayın.

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com

Ne yazıkki grafiker35 arkadas hiç bir eleştiriyi kaldıramıyor. Ve saldırganlaşıyor. Bu son yüklediği "Haykırış" adlı çalışma korkunç ötesi, tamam bir insan meslekte yeni olabilir, belki yeni bir program kullanıyordur, yada yeni bir tarza (örneğin kitap kapağı yapmaya) yeni başlıyor olabilir. Eleştiri ister yapıcı ister yıkıcı olsun insan bu eleştirilerden birşeyler almayı bilmeli.

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Ayrıca eleştiri yapan arkadasların egolarını tatmin etmek için yorum yaptıklarını sanmıyorum. Bu bence son derece düzeysiz bir yakıştırma ve sevimsiz bir saldırı.

graphicer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım ya bende açıklama özürlülüğü var ya sizde anlamama ısrarı.Anlamadım gitti.Okudun mu yazdığım mesajı önce eleştiriyi kabul etmiyor diyorsun.Her türlü eleştiriyi kabul ediyorum ben asla da kabul etmediğimi dile getirmedim.Arkadasın birisi kıvrım yeri yok diye eleştiri de bulunmuş ki olmasına rağmen diğer arkadasta bunun olduğunu söylüyor.Siz bu yorumları kalkıp eleştiriyi kabul etmemek olarak değerlendiriyorsunuz.Yorum dışı...!!!

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
:) oo arkadaşım bu ne sinir. sakin olalım. yapılan paylaşımlara olumlu yada olumsuz yazılar yazılacaktır. bu demek degildir ki siz kötü bir grafikersiniz. kimse egosunu tatmin etmez burada. aksine bunlardan birer parça almanızı öneririm. işlere yapılan yorumlar kendinizi daha da geliştirmenize yardımcı olacaktır. sürekli paylaşılan işlere iyi yorumlar yapılsaydı hiç kimse yaptıgı işte hata oldugunu göremeyecekti bence. yapılan bu yorumları lütfen yapıcı yorumlar olarak kendimize çekekim, yıkıcı olarak algılamayalım değil mi. ;)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
Size karşı olumsuz bir eleştiri yoktur ortada.Lütfen laf yapmak için laf yapmayalım.Sizin Kıvrım yeri yok yorumunuza arkadas var diyerek hatanızı düzeltmiş olay bu.İşi 360 derece döndürüp kendi egolarımızı tatmin etmek için yorum yapacaksanız hiç yapmayın.

egolarımı tatmin etmek gibi bir amacım olsa emin ol böyle bir sitede yapmam bunu.kıvrım yeri derken anlatmak istedm kıvrım yeri için bir tasarm kitabın adı vs gibi birşey yapmamışsn illa sana bu şekildemi söylemem gerekir nerden bilim senin farklı algıladığını arkdaşın söylemeside iyi oldu hani kötü yorumları kaldıramıyomuşsn arkdaş haklı sanırm herşey dört dörtlk olucak diye bi kaide yok kaldıramıyosan eleştiriyi koymicaksın iş falan.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
egolarımı tatmin etmek gibi bir amacım olsa emin ol böyle bir sitede yapmam bunu.kıvrım yeri derken anlatmak istedm kıvrım yeri için bir tasarm kitabın adı vs gibi birşey yapmamışsn illa sana bu şekildemi söylemem gerekir nerden bilim senin farklı algıladığını arkdaşın söylemeside iyi oldu hani kötü yorumları kaldıramıyomuşsn arkdaş haklı sanırm herşey dört dörtlk olucak diye bi kaide yok kaldıramıyosan eleştiriyi koymicaksın iş falan.

LOLA1903 istersen sakin ol biraz :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
yok arkadaşım ben gayet sakinimde bazıları nedense bşyleri kendi anlamak istediği gibi yorumluyo sadece masumca bir eleştiri yapmıştm kitabın adına döndü haykırıyorm yani.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
o konuda haklısın. bazı insanlar çevresinden ilgi görmez, bazıları çevresindeki insanların kendisi hakkında olumsuz düşüncelere sahip oldugunu düşünür, bazılarıda acaba başarılı olabilirmiyim, beğenirlermi düşüncesi sarar aklını. bilmezler ki kendini seven insanların kendisi için en iyi şeyi istediğini. bir kaç kişi kendine zarar vermeye kalkmı sanırım. ama herkeside böyle görmemek lazım değl mi? sevilecek insan zaten kendini sevdirir. yumuşak dilli olmak lazım karşıya. iyi veya kötü sözlere her zaman iyi karşılık vermek lazım. bu çevresinde daha da saygın bir kişi olarak görünmesini sağlar... bu yazılarımı arkadaşım üstüne alınmasın. sadece genel bir yorumlama yaptım. :)

herkan81

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kapakta kıvrım yeri dediğiniz kesim ve kırım çizgileri sanırım... :) Hepsi var ama yazılar kesimlere çok yakın ayrıca bu kapağa konik atıldığında konik yazıdan geçer ve çok çirkin olur. Yazıları biraz daha küçültüp içe çekmekte yarar var. Ayrıca kesim çizgileri çok klın 0.1 kalınlık yeterli olur.