Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Amatör Photoshoplarım

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
photoshopa merak saralı 1 hafta oldu ve bunlar cıktı ortaya...siz profesyönellerden eksikleri noktaları bekliyorum ki daha iyisini yapim...saygılar

sper1ms5.jpg

yeni1xl0.jpg

zeynep2jm1.jpg

zeynepsait2cr3.jpg

Benzer konular

attrition

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş, işlerine baktım.İzninle yorum yapayım.Corel`i iyi bilmesemde, Photoshopdan anlıyorum. :)Şimdi sen ilk önce renk seçimlerine dikkatet.Hangi reng hangi ile uyuşur.Ve çalış shape`den ve brush`lardan her nerde geldi kullanma, karışıyor o zaman.Manası olmuyor çalışmanın az kullan amma öz olsun.Bunılara dikkat edersen.Eminim ki, iyi sonuçla elde edersin.ve de sana tavsiyem o olur ki, devamlı olarak profesyonel dizaynerlerin çalışmalarınabak.Gözlerin renk seçimine öyreşir, hem fontfalanseçiminde de kolaylık bulursun.Başarılar! :)Amabir haftaya güzel iş yapmışsın. ;)

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
arakadaşın dediği gibi renk uyumun eksik kafnaa göre seçmişsin :) onlarda tam olsa süper olr ama ilk çalışma için bunları kuğa asma :) gayet gusel(ilk çalışma için)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Eyvallah dedikleriniz kulagıma küpe olucak...inş daha iyilerini yine burda gostermek nasip olur...saygılar

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hazır Actionlar:D nasıl bır yorum yapayım?

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Daha actionun ne oldugunu bilimyorum desem inandırıcı olurmu??

resimleri cogu kopyala yapıştır ama bruhsun ne odlugnu dün ögrendim inş onlarla yapıcam

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Yaa ArkadaŞ İlk ÇaliŞmam Dİyor Ne Rengİ Ne BraŞi Bence İlk İÇİn SÜperrrr Herkes İlk Yaptiklari İle KarŞilaŞtirsin Bence

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
açıcası ben ying yangı çok begendim benim dövmem diye demiyorum ama gercekten güzel :) emegine sağlık zamanla çok daha güzellerini yapman dilegiyle

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
açıcası ben ying yangı çok begendim benim dövmem diye demiyorum ama gercekten güzel :) emegine sağlık zamanla çok daha güzellerini yapman dilegiyle

crazyglad ve efsunlu kız tsk ederim zamanla daha iyilerini siz profesyonellerle paylaşmak dilegi ile...saygılar

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk çalışman gayet başarılı. diğerleri fazla karışık. eline sağlık! öğrenmeye tam gaz devam:D

macturca

🌱Yeni Üye🌱
Kardeş Renkler birbiri içinde boğulmuş ama ilk çalışman olduğu içinde fena sayılmaz

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
belki bi kursa gitse daha ii olur ..:S hem sıfırdan başlamak bazılarına daha çok yariyo