çizgilerinde geçişler çok keskin duruyo özellikle gölgelerde... bunu özellikle mi tercih ediyosun merak ettim? bunun dışında özellikle son çalışman güzel olmuş bence + ellerine sağlık purki
Çok isabetli yaklaşımların var seni bu konuda tebrik ederim. Bu tespitin bana yıllar önce ALTINYILDIZ kumaşları reklamında kullanılan bir sloganı hatırlattı: KALİTEYİ AYRINTIDAKİ ÖZEN OLUŞTURUR. Tasarımlarındaki bu eksik hemen göze çarpıyor, özellikle bazı tasarımlarındaki insan anatomisi uygulamaların aşırı derecede hatalı, üstelik aşırı amatörce ve acemice hatalı. Renk uygulamasını genelde başarılı buldum ama bu konudada eksiklerin dikkati çekiyor. Sakın yorumum seni bir yılgınlığa düşürmesin, eğer üzerine düşersen mükemmel işler çıkaracağına inanıyorum. Kolay Gelsin.
Öncelikle Ellerine Sağlık."Küpenin Gölgesini Bile Yapıyorsan, Parçaları Birbirine Birazda Dikkatli Birleştirerek ve Bu Tür Çalışmalar Biraz Daha İnceleyerek, Süper İşler Çıkarta Bilirsin Çizimler Güzel" Tekrar Emeğine Sağlık.
graident i iyi kullanmalısın ama güzel çalışmalar olmuş, sanırım bir fotoğrafın üzerinden giderek yapıyorsun, eğer böyle yapıyorsan, photoshopta pastel kısmından en güzel sonuca ulaşabilirsin...