Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustratoru iyi derecede kullananlar bakabilir mi ?

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
AXLrE.jpg

yardımlarınızı bekliyorum. gerekli açıklamalar resim dosyasında vardır..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
eğer brush zor geldiyse ya da uğraşmak istemiyorsanız, ilk yaptığınız şekle rotate etmeden önce, expand uygulayarak, nesneyi blend halinden normal bir vektör haline getirebilirsiniz.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
eğer brush zor geldiyse ya da uğraşmak istemiyorsanız, ilk yaptığınız şekle rotate etmeden önce, expand uygulayarak, nesneyi blend halinden normal bir vektör haline getirebilirsiniz.

çok güzel söylüyorsunuz da rotate ile yaptığım işlemi blend ile nasıl yapabilirim..

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
brush güzel fikir fakat ölçülü bir şekilde brush ile nasıl yapıcam. onu da açıklarsanız sevinirim..

Brush a ekleyeceğin çizgileri önceden ara mesafelerini ayarlayıp daha sonra brus yapabilirsin mesela,
örnekteki tek çizgi ile yapılandı, sen 10 çizgi ekle ve aralarındaki mesafe istediğin ölçülerde olsun...
:worried:

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Brush a ekleyeceğin çizgileri önceden ara mesafelerini ayarlayıp daha sonra brus yapabilirsin mesela,
örnekteki tek çizgi ile yapılandı, sen 10 çizgi ekle ve aralarındaki mesafe istediğin ölçülerde olsun...

güzel fikir teşekkürler :)) denemekte fayda var ..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟

çok güzel düşünmüşün ama sanırım uygulama eksik düşünce var uygulama yok ben uyguladm istediğim sonuca ulaşamadım yardımlarınız için sağolun sayenizde birşey daha öğrendim :) tek çizgi ile oluyor fakat birden fazla çizgi ile olmuyor.