Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İllustratoru iyi derecede kullananlar bakabilir mi ?
eğer brush zor geldiyse ya da uğraşmak istemiyorsanız, ilk yaptığınız şekle rotate etmeden önce, expand uygulayarak, nesneyi blend halinden normal bir vektör haline getirebilirsiniz.
eğer brush zor geldiyse ya da uğraşmak istemiyorsanız, ilk yaptığınız şekle rotate etmeden önce, expand uygulayarak, nesneyi blend halinden normal bir vektör haline getirebilirsiniz.
Brush a ekleyeceğin çizgileri önceden ara mesafelerini ayarlayıp daha sonra brus yapabilirsin mesela, örnekteki tek çizgi ile yapılandı, sen 10 çizgi ekle ve aralarındaki mesafe istediğin ölçülerde olsun... :worried:
Brush a ekleyeceğin çizgileri önceden ara mesafelerini ayarlayıp daha sonra brus yapabilirsin mesela, örnekteki tek çizgi ile yapılandı, sen 10 çizgi ekle ve aralarındaki mesafe istediğin ölçülerde olsun... :worried:
çok güzel düşünmüşün ama sanırım uygulama eksik düşünce var uygulama yok ben uyguladm istediğim sonuca ulaşamadım yardımlarınız için sağolun sayenizde birşey daha öğrendim tek çizgi ile oluyor fakat birden fazla çizgi ile olmuyor.