Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben görüyorum çalışmayı ama ban pek güzel görünmedi...font harici bir çizgi...ve renk bana hiç güven vermedi...lacivert tercihim olurdu...emeğinize sağlık..
logo demek sizce illa saçma sapan şekillerden birşeyler mi olusturmak demek illa avukat diye terazimi koyayım . Bazen bir "font" herşeyi bitirir ! _______________ tabiki -photosho-
logo demek sizce illa saçma sapan şekillerden birşeyler mi olusturmak demek illa avukat diye terazimi koyayım . Bazen bir "font" herşeyi bitirir ! _______________ tabiki -photosho-
( logo demek sizce illa saçma sapan şekillerden birşeyler mi olusturmak demek )Zaten kurmuş oldugunuz şu cümleyle bütün inandırıcılıgınızı benim üstümde yitirdiniz işinize karşı savunmanızda.Yazık bir grafiker bu cümleyi kuruyorsa.Grafik tasarımdan anlamayan kişilerin bu tarz cümleler kurması normalmiş sanırsam...
puhaha siz kimsiniz ki zaten??? ve emin olun siteye amatörlere "grafikerliği" öğretmebilmek için buradayım. bu kocaman sitede sayılı bu işi iyi yapan var toplasan 5 kişi yoktur. Sizin yaptığınız işleride görmek isterim hatta gördüm bu kadar emin konusmanıza göre yaptığınz işler çokta iyi değil. Sayılı kişiler arasında değilsiniz yani
puhaha siz kimsiniz ki zaten??? ve emin olun siteye amatörlere "grafikerliği" öğretmebilmek için buradayım. bu kocaman sitede sayılı bu işi iyi yapan var toplasan 5 etmez. Sizin yaptığınız işleride görmek isterim