Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İndesign'de yaptığım bu çalışmayı üstadlar eleştirebilir mi acaba?
Arkadaşlar merhabalar. İndesign ile daha bugün tanıştım ve bir gazete örneği yaptım. Sizce olmuş mu Ustadlardan eleştirilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
İlk gün buluştuma nazaran iyi bir başlangıç, burada basılı birçok gazete tasarımına göre iyi. Hataların çok... Espaslar, boşluklar falanı filanı... İlk deneme için iyi çalışmaya devam...
İlk gün buluştuma nazaran iyi bir başlangıç, burada basılı birçok gazete tasarımına göre iyi. Hataların çok... Espaslar, boşluklar falanı filanı... İlk deneme için iyi çalışmaya devam...
Bu tasarımı sadece "Ben bu işi yapabilir miyim?" sorusunun cevabını bulmak için yaptım. Yazıların orada sadece görüntü olarak duruyor yani. : ) Bu arada InDesign'de yeniyim. 5 Yıllık bi Photoshop geçmişim var belki de ondan bu kadar çabuk ısındım. Tekrar teşekkürler yorumlarınız için. Yanlışlarımı söylemeniz işime gelir bu arada.