Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakalem Çalışmam ( 0.7 Faberle xP )

.N`

🌱Yeni Üye🌱
Dershane kalemi + dershane defteri + can sıkıntısı = Aşşağısı :tongueout:

Boyama işinden pek anlamadıqım için mazur görün hataları :angel:

q017.jpg

Not: Bunuda Çizimlerim arasında buldum yeni ekledim ^^ :)

q024.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.
Kareli deftere çizmek eksi ama orantı için ideal olmasına karşın ellerde sorun var. Fotoğrafın çekiminden kaynaklanan sorunları saymıyorum. Dikkat etmeniz gereken tek şey korkak çizimden kaçınmanız..Taralama değil tam gölgeleme yapmanız. Işık var..bol çizimli günler diliyorum.

.N`

🌱Yeni Üye🌱
önerilerin için cok saol :D hocalar karışmasa bide arkiler daha dikkatli çizerim :p
ama yok hade sigaraya yok oğlum dersi dinle :D dikkat dağılıo tabi ^^ ama dikkate alacam önerileri :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İllüstrasyon kısmında yerli ve yabancı sanatçıların, site içindeki arkadaşların yaptığı çalışmalarda bulunuyor. Eğer bir gün çizimlerini renklendirmeyi ve nasıl yapaılacağını merak edersen sıkı takipçisi olursun.
Kolay gelsin..
Not: Arkadaşların sana engel oluyorsa vur enselerine ve o.5 kullan:p

.N`

🌱Yeni Üye🌱
Ben daha cok karakalemden fazla Photoshop Manga çizimde kendimi geliştirmeyi düşünüorm :) Zaten serbest çalışmalarada attım 2 resim :) ama dediğim gibi renklendirme biraz sorun oluyor psde bide vücut ve saç çizimini çok çalışmam lazm :) ondan karakalemde şimdilik aklıma model koyuyorum ^^

Not : 0.5 kullanamıom ya ucu cabuk kırılıo :p :D:D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben daha cok karakalemden fazla Photoshop Manga çizimde kendimi geliştirmeyi düşünüorm :) Zaten serbest çalışmalarada attım 2 resim :) ama dediğim gibi renklendirme biraz sorun oluyor psde bide vücut ve saç çizimini çok çalışmam lazm :) ondan karakalemde şimdilik aklıma model koyuyorum ^^

Not : 0.5 kullanamıom ya ucu cabuk kırılıo :p :D:D

https://www.grafikerler.net/manga-nasil-cizilir-t12361.html linki yardımcın olur sanırım.
Çalışmadan olmuyor malesef:p Ama 0.5 çabuk kırılsada çizerin 1 numaralı kankisidir. Sana kolay gelsin çizimlerinin devamını diliyorum.

.N`

🌱Yeni Üye🌱
Cok saol :)

Psde çizmeye uraşıorm umarım çizimi iyi olan biri bana inceliklerini öretir :p ( PS için x) )

menes

🌱Yeni Üye🌱
dediğin gibi boyama olmuş bence karakalem yapmaya çalışsan daha iyi sonuçlar alıcaksın.onada ışık gölgeyi öğrenerek başlayabilirsin bence:)