Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi çalışmam - tipografi denirse..

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
Kendim yaptığım ilk çalışmam arkadaşlar.Ben biryerlerde hata yaptığımın farkındayım ama tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum.Çünkü ortaya yazdığım yazı nedense gözüme net gelmiyor.Sizce bunun için ne yapmalıyım...Yorumlarınızı bekliyorum...Teşekkürler.​

Benzer konular

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Tpografi mi bu sizce?
yazıları yan yazmış..çoğaltmış...tek layer da birleştirmiş...daha sonra premium pazarını renklendirmişsiniz...kusura bakmayın bu değil bu kadar kolay değil...buna tpografi dersek buradaki diğer çalışmalara haksızlık etmiş olurum...ben buradaki çalışmaları incelerken feyz alıyorum bakmaya doyamadığım çalışmalar var...aslında kullandığınız renkler güzel... ama burası da olmamış diyebileceğim bi çalışma değil... daha başarılı tpografilerde görme umuduyla...

superfenerbahce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zucker çok şey soylemış zaten.
yanlız sencede agır olmamışmı zucker. arkadaş zaten tipografi denirse diye bir not yazmış ve açıklamasınıda yapmış. bırazdaha yumuşak bir suluple anlatıyor olsaydın arkadaşında ıstegını kırmazdın. hevesını yanı. neyse.
genel anlamda sert te olsa zuckere katılmamak elde degıl.
bişiler yapıcak ken oyle kulaktan dolma degılde çok araştırp yapalım arkadaşlar. yoksa boyle sert yorumlara maruz kalırsınız. arada boyle yorum gormek benı heyecanlandıroyr onada yalan yok. en azından takıpte olan bılen bırılerı var dıyorum
herkese saygılar...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Tpografi mi bu sizce?
yazıları yan yazmış..çoğaltmış...tek layer da birleştirmiş...daha sonra premium pazarını renklendirmişsiniz...kusura bakmayın bu değil bu kadar kolay değil...buna tpografi dersek buradaki diğer çalışmalara haksızlık etmiş olurum...ben buradaki çalışmaları incelerken feyz alıyorum bakmaya doyamadığım çalışmalar var...aslında kullandığınız renkler güzel... ama burası da olmamış diyebileceğim bi çalışma değil... daha başarılı tpografilerde görme umuduyla...

Daha kendiniz bile emin değilsiniz yaptığınız işin ne olduğundan. Çalışmanın tipografi olmadığı ZUCKER adlı üyenin yorumundan da anlaşılacağı gibi gayet açık. Ayrıca bu yorumun sert kaçtığı söylenmiş.

Forumda çok sıkça gördüğüm "iyi, güzel, eline sağlık, hoş,vs,..." gibi yorumların çalışmayı yapana hiçbir katkısının olmayacağı kanaatindeyim. Hele ki bu kişi daha yaptığı işin ilk basamaklarındaysa, şevk edici laflar boş laflar değil, artısının eksisinin açıkça izah edildiği cümleler olmalıdır.

İyi çalışmalar...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bu çalışmanız ilk yaptığınız tipografi çalışmas olduğu için gayet güzel ve başarılı bir çalışma başarınızın devamını dilerim. daha fazla tipografi örneklerini incelemenizide tavsiye ederim.

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tpografi mi bu sizce?

Söylenecek pek birşey bırakmamış arkadaşım....:)
Bu arada ZUCKER iyisindir umarım arkadaşım gökhan gittikten sonra kimseden haber alamadık...

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
Yorumlar için teşekkürler.Buna benzer çalışmalara baktım araştırdım,izledim.Aynı çalışma tipografi adı altında yayınlanmıştı ve bende onlara benzer çalışmalar yapmaya çalıştım.
Başlıkta da belirtmiştim tipografi olup olmayacağını demekki değilmiş.
Tekrar teşekkür ederim yorumlar için.Ben öneri beklemiştim ama eleştiri geldi sadece.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlar için teşekkürler.Buna benzer çalışmalara baktım araştırdım,izledim.Aynı çalışma tipografi adı altında yayınlanmıştı ve bende onlara benzer çalışmalar yapmaya çalıştım.
Başlıkta da belirtmiştim tipografi olup olmayacağını demekki değilmiş.
Tekrar teşekkür ederim yorumlar için.Ben öneri beklemiştim ama eleştiri geldi sadece.
devam edin.
başlangıç için bu çalışmayı yapan ileride neler neler yapar. :)

sonradan fark ettim, çalışmanız için öneri istiyorsanız şayet bu bir deneme/serbest çalışma değil mi bir amaç doğrultusunda kullanacaksanız belirtin bizde ona göre yön göstermeye çalışalım. zira ben deneme olduğunu düşündüğümden başlangıç için iyi bir çalışma olarak yorumladım.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
tipografi veya değil... literatür olarak bakılırsa tipografik evet. stil ve tarz açısından...

ancak, dünya tipografik tasarımda bu olandan oldukça ileri, yani bu tip çalışmalar yapacağım diyorsanız bir süre hiç bişey yapmadan yapılan işleri incelemenizi öneririrm.

sorduğunuz sorunun cevabı ise şudur.

zemin ve slogan arasındaki kontrast slogandaki kesikler yüzünden kayboluyo, bu yüzden slogan net okunmuyor.

slogandaki kesikleri kaldırırsanız okunacaktır ya da o kesikler zemine kontrast yapar hale gelirse de iç güveysinden hallice de olsa okunacaktır.

başarılar.

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
devam edin.
başlangıç için bu çalışmayı yapan ileride neler neler yapar. :)

sonradan fark ettim, çalışmanız için öneri istiyorsanız şayet bu bir deneme/serbest çalışma değil mi bir amaç doğrultusunda kullanacaksanız belirtin bizde ona göre yön göstermeye çalışalım. zira ben deneme olduğunu düşündüğümden başlangıç için iyi bir çalışma olarak yorumladım.

Evet bir amacı yok.Ben sadece tam bir tipografi olması için ne yapmalıyımın sorusunun cevabını arıyordum.Ama bu çalışmanın başlı başına bir tipografi olmadığını anladım yapılan yorumlardan.
Değerlendirmenz için teşekkür ederim.

tipografi veya değil... literatür olarak bakılırsa tipografik evet. stil ve tarz açısından...

ancak, dünya tipografik tasarımda bu olandan oldukça ileri, yani bu tip çalışmalar yapacağım diyorsanız bir süre hiç bişey yapmadan yapılan işleri incelemenizi öneririrm.

sorduğunuz sorunun cevabı ise şudur.

zemin ve slogan arasındaki kontrast slogandaki kesikler yüzünden kayboluyo, bu yüzden slogan net okunmuyor.

slogandaki kesikleri kaldırırsanız okunacaktır ya da o kesikler zemine kontrast yapar hale gelirse de iç güveysinden hallice de olsa okunacaktır.

başarılar.

Haklısınız.Daha çok araştırma yapmalıyım.
Yorumunuz için teşekkür ederim.