Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba abilerim ablalarım.... Yaptığım çalışma herhangi br şirkete yada kuruma ait değilr.Kendim için yapptım...Logo tamamiyle beni anlatıyor..... Yorumlarınızı bkliyorum.
hangi programda çalışıyorsun? yeni olduğun belli ancak araştırma yapmadan sitede gezinmeden çalışma yapma öncelikle araştır kendini geliştir bu arada kendince beğendiğin çalışmalarınıda ekleki ne durumdasın ilerleme varmı yorumlarla görebilirsin. bunu neden söyledim çalışmanı logo olarak değilde genel bir çelışma olarak değerlendirebiliriz o sebepten..
Abi Saolasın yorumun için dediklerini uyguluycan..Aslında yeni sayılmam 3-4 ay ara vermek zorunda kaldım sınavlar yüzünden ama bugnden sonra azda olsa düzeli çalışmaya başlıyorum..
Güzel çalışma ama daha iç açıcı renkler tercih etsen bu kadar karamsar görünmezdi diye düşünüyorum. Gerçi tamamen seni anlattığına göre iç dünyanda dalgalanmalar var sanırım bu kadar karamsar olma güzel kardeşim
Yine seni anlatan ama düzenli seyler çalışmalısın yani yuvarlak - ay yıldız -insan - soru işareti yerine seni anlatacak tek birşey bulmaya çalışsan ? nasıl olur acaba
Yine seni anlatan ama düzenli seyler çalışmalısın yani yuvarlak - ay yıldız -insan - soru işareti yerine seni anlatacak tek birşey bulmaya çalışsan ? nasıl olur acaba
İlk denemeler için başarılı sayılabilir ama bana parti logolarını anımsattı.Çok ağar duruyor,daha yaşına uygun birşeyler denesen!Daha canlı olsa daha iyi olmaz mı? :wink: Forumumuzdaki dersleri takip etmeni ve çok çok çalışmanı öneririm Durmak yok yola devam :wink: saygılar