Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo çalışmam

serhat90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendi sitem için yaptığım logo çalışmam ve site üstünde yer alan kısa geniş büyük logo çalışmalarım.sitenin arkaplanını da değiştrdim onuda koyıyım ona göre yorum yaparsınız hepsini birbiriyle uyumlu yaptım

site logo

sgclogobykju8.jpg

site üst logo

wqdrwfeg0.jpg

arkaplan

backgroundbm8.jpg

Benzer konular

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka plandaki futbolcular çok şık olmuş ellerine sağlık..

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
amacına uygun olmuş gerçekten emeğine sağlık renkleri falanda tam oturmuşsın

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel görünüyor, emeğine sağlık....

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
valla arkadaşım ben begenmedim yani hangi programda yaptın bilmiyorum ama belki fikir güzel ama uygulama bence biraz bozuk gibi cizgisel yapsan corel de filan nası olurdu daha canlı ve hoş gözukurdu diye duşunuyorum bu benim fikrim kolay gelsin

Operadevil69

Kreatif direktör
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.instagram.com
Öncelikle web alanın hayırlı olsun. işe gelince font uygulaması ve brüflerin sertliği toplu halde karmaşaya neden veriyor. amblem yapmadan önce evrelerinden geçsen elinde ne var nereden başlayacaksın bunlarıda bilelim ve görelim senin çizgilerin var mı bu amblem de, son olarak renk scalasını gözden geçir derim saha yeşilse sende mi yeşil kullacaksın...

serhat90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar içni sağolasun arkadaslar söylediklerinizi diğer çalışmalarımda dikkate alıcam su halini siteme uyguladım renklerin soluk olmasını bilerek yaptım çok göz alıyo öbür türlü ille yesil kullanmamm sebebi siteyi yeni açmıyorum 1 yıllık br site suana kadar yesille kulalndık hep logolarda falan bu yüzden yesil kullandım bundada corel programıda bendr yok suan onu bu hafta birinden alıcam onla çalışmak daha iyi oluyo böyle seylerde