Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

O' na De ki;

0001grafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birilerine söylemek istedikleriniz varsa ve bir aracıya ihtiyacınız varsa...

O' na de ki; Ne güneşli günler, ne ihtiraslı insanlar, ne de ulvi amaçlar umurumda. Bir ben varım. Milyarlarca insan bir yana, ben hemen şuraya yalnızlar bulvarının köşe başına... Nükleer bir savaşın ardından yapayalnız kalmış gibiyim dünyada...Koca bir çukur, dolmayı bekliyor.

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hiç özlemiyorum artık.. Hatta Hatırlamıyorum bile ne yüzünü ne sesini.
Sadece bil işte unutum ben seni..

tvT

Acemi Tasarımcı
. . .

Evden sahile çıktığımız sokağın başındaki pembe çiçekler bile aklımda hala..
Yürüdüğümüz yollar, izlediğimiz film, gülüşün, sesin, kokun hepsi aklımda.
Senden hiçbir zaman nefret etmedim. Ne ben ne de çevremdeki herhangi biri…
İnsan sevdiğinden nefret eder mi? Ben seni seviyorum hala. Kim ne derse desin seviyorum.
Ayrıca özledim de seni.. Bu, yaptıklarını onayladığım anlamına gelmez elbette; ama özledim işte.
Beni aramadığın zamanları bile özledim; çünkü o zaman sen vardın, umudum vardı.
İlk defa susturamıyorum beynimdeki sesleri, dizginleyemiyorum duygularımı.
Yaşamımın kıyısından köşesinden sana dair bir şeyler buluyorum her an.
Âşık olmuşum sana, hem de kendimden habersiz. Yokluğunda anladım..
Belki hep uzaktaydın bana; ama hissediyordum sıcaklığını.
Sen yanımda olmasan da seninle uyanıyordum sabaha, umutla.
Bundan sonra hiçbir şey yanında uyandığım sabahın tadını vermeyecek bana, "Unutacaksın" dediğin geceyi de unutmayacağım..

"Seni özledim, seni seviyorum." Sadece bil istedim..

Hades

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.artniyetli.net
Ona de ki ;sağ elini başının üzerine koysun, hadi! Şimdi de sol elini karnının üzerinde tutsun .Sağ ayağını sol ayağının üzerine atsın ve şimdide elleriyle çember çizer hareketler yapsın ve aynı zamanda ayaklarını ileri geri hareket ettirsin. Bunları yaparkende ne tuhaf bir görünüm sergiledigini düşünsün. Kolay degil, degil mi?

CaNaN!

Acemi Tasarımcı
Daha henüz 18 yaşındaydı,ama hayatının sonundaydı. Tedavisi mümkün olmayan kanser hastalığına yakalanmıştı. Kahır içinde kendini eve kapatmıştı. Sokağa bile çıkmıyordu. Annesi,birde kendisi. Bunlardan ibaretti hayat onun için. Bir gün çok sıkıldı. Sokaklara attı kendini.. Bir yığın vitrinin önünden geçti. CD satan bir dükkanı geçerken aniden durdu, geriye dönüp kapıdan içeri bakarak hayal meyal gördüğü tezgahtar kıza bir kez daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı. Gözleri ve yüreği takılı kalmıştı. Bir süre düşündükten sonra CD dükkanına girdi. Kız gülümseyerek koştu ona doğru "Size nasıl yardımcı olabilirim" diye... Öyle bir gülümseyişti ki genç şaşırdı, geveledi, bocaladı sonra "Evet" diyebildi.. Rasgele bir plağı işaret ederek "Evet,bu CD yi almak istiyorum" dedi. Genç kız plağı aldı, içeri gitti. Az sonra paketlemiş bir şekilde geri geldi. Genç paketi aldı evine geldi ve hiç açmadan paketi dolabına attı... Ertesi sabah yine aynı dükkana gitti. Yine bir CD sardırdı kıza, yine eve gelip açmadan paketi dolaba attı. Günler hep sardırılıp açılmayan CD alımları ile geçti gitti. Bir türlü genç kıza açılmaya cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda... Annesi "Git konuş oğlum, ne var bunda" dedi.Ertesi sabah cesaretini toplayıp aynı dükkana gitti, ve yine bir plak seçti. Kız plağı sarmak üzere arka kısma gidince genç "sizinle bir gece çıkabilir miyiz ?" diye yazarak altında telefonunu ekleyip gizlice kasanın üstüne koydu.Sonra genç kızdan plağı alarak kaçarcasına uzaklaştı dükkandan. İki gün sonra evin telefonu çaldı. Anne açtı telefonu. CD dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan. Delikanlıyı istedi. Gizlenen notu daha yeni bulmuş, ve görür görmez aramıştı. Ama delikanlının annesi ağlıyordu... "Duymadınız mı ? " dedi, "Dün kaybettik oğlumu" Cenazeden birkaç gün sonra anne oğlunun odasındaki eşyaları düzenlerken gözüne dolabındaki paketler ilişti. Paketleri aldı oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı. İçinde bir CD ve birde not vardı. "Merhaba,sizi öyle talı buldum ki, bir akşam birlikte çıkalım mı ? Jacelyn !... Bir başka paketi açtı. Yine başka bir not vardı. "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece için davet edin artık... Sevgiler

--------------------------------------------------------------------------------

işte bu anlattığım hikayee çok güzell amaa genç cdyi açsaydı dhaa güzel olurdu yaa!!:)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Ona de ki; bazi sorularin cevabi yoktur...

0001grafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O' na de ki;... Neyse sen deme, gerekirse ben söylerim :)

CaNaN!

Acemi Tasarımcı
o'na de ki sİlEmİyOrSaN kArAlAyAcAkSın..

Hades

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.artniyetli.net
ona deki; Keki yaktım :( yangın olur biz yangına gideriz naraları esliginde bekliyorum:S

naz59

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ona deki ; hafta sonu ne işimiz var reinada yemkete yaaaaa:( ne giycem ben şimdi ? off offf :(

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ona Deki : O zaman git Hemen Radyoyu Aç Bi Şarkı Tut Kendine
Ya Da Bi Kitap Oku Mutlaka İyi GeLiyor
Ya Da BaLkona Çık Bağır Bağıra BiLdiğin Kadar
Zehir Dışarı Akmadan Yürek Yıkanmıyor.

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ona de ki : Neyi Bastırdıysan göğsüne / göğsüne her sokuldukça büyüyen odur...

0001grafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O'na de ki;O vakitler hayatın sınırları.Ve sınır boyu mayın tarlalarının yerini tehlikeli sessizlikler alırdı.Birbirine ulaşamayan yürekler kendilerini geceleri bitmesini istemedikleri uykulara vuruyor.

O'na de ki; O’nun dâhil olmadığı bir hayatı yaşamak, artık pek de anlamlı gelmiyor...

Son düzenleme:

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
O’na deki;

Ben o’nu düşlerimde yaşatacağım. Sessizliğimde avaz avaz adını bağıracağım. Yıllar sonra bir gün karşılaştığımızda uzun uzun yüzüne bakarken utanmayacağım. İzlerini taşıyan mezar taşı , baş köşemde duruyor. Ama ayrılmak her zaman unutmak anlamına da gelmiyor. Gözlerim hala gözlerine değiyor, ellerim havada boşluğa uzanan umutları yakalıyor. Mutlu değildim, mutlu değilim, olmayacağım. Merak etmesin,tersini düşünüp , kendini üzmesin. O mutlu ise tebrik ederim. Mutluluğunun devamını dilerim. Ama şunu da bilmesini isterim ;

Bir gün bir uyku arasında rastlarsam ona ,düşlerimde kendimi tutmayacağım.

O’nu o kadar çok özledim ki

Sarıldığımda ağlayacağım

O’nun, o güzel kalbini okşayacağım.

(Cü’n...)

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O'na deki; hiç bir zaman herşey eskisi gibi olmayacak

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ona deki; artık süt içip yatıyormuş..:)

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O na Deki :*Bu gün bir sessizLik çökTü onun da içine Nedense SessizLik işte,avaz avaz Susuyorrr...