Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

olea Anatolia

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
oleoanatoliajs8.gif

Fidancılık.

Benzer konular

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
sade ve güzel eline sağlık.. tek kafama takılan siyahın üzerinde yeşil bazı işlerde boğulma yapmazmı sence..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
sade ve güzel eline sağlık.. tek kafama takılan siyahın üzerinde yeşil bazı işlerde boğulma yapmazmı sence..

Boğulma derken görüntü açısından mı? Yoksa uygulamada renklerin bir birine karışma olasılığından mı?

egem07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede fena bir çalışma değil ama olea yazısına ve fidana 1-2 mm kontör versen daha iyi duracak sanırım

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
volkan üst tarafta aleanın üstündeki alanda bi rahatsızlık söz konusu olabilir mi? Orda bi denge sorunu var gibi geldi ibana...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
volkan üst tarafta aleanın üstündeki alanda bi rahatsızlık söz konusu olabilir mi? Orda bi denge sorunu var gibi geldi ibana...

İŞte gören oldu sonunda=) Evet orada bir sola yakınlık var. =)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
bence fidancılıkta siyah zemin yerine toprak tonları çok daha uygun olurdu üstelik kullandığın yeşilde toprak tonlarına müsait ayrıca fidanın çizimin bulunduğu kısımdaki konturlar fazla kalın değil mi??

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
ben fazla begenmedim acaba renklerimi yada siyah zemini daha farklı bi biçimdemi kullansan bikac deneme daha yap bence....

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben pek anlamam ama, dışardan bir izleyici olarak fikrimi söyleyebilirim. Bence de; zemin de toprak tonu daha hoş durabilirdi. Olea ve Anatolia arasında ki renk geçişleri çok sert görünüyor, daha soft olabilirdi. Fidan resminin de kenar hatları çok belirgin, daha doğal görünmesi için yumuşatmak gerekmez mi? Nacizane fikrim, Sayın Tekin... :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Hürrem Sultan;27769' Alıntı:
Ben pek anlamam ama, dışardan bir izleyici olarak fikrimi söyleyebilirim. Bence de; zemin de toprak tonu daha hoş durabilirdi. Olea ve Anatolia arasında ki renk geçişleri çok sert görünüyor, daha soft olabilirdi. Fidan resminin de kenar hatları çok belirgin, daha doğal görünmesi için yumuşatmak gerekmez mi? Nacizane fikrim, Sayın Tekin... :)

Ozaman tam açıklama getireyim de renkleri anlayın.

Gemlik zeytini fidancılığı yapıyor. Siyah zeytini. Anatolia zeytin yağını Olea da zeytin yaprağını ifade ediyor. Sanırım hepsine bir cevap oldu bu. =)

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede fidan olmamış sanki biraz daha düzgün çizilebilir..

Filanca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Denediniz mi bilmiyorum ama olea'nın arkasındaki koyu renk bg düz cizilip fidanla aynı seviyeye getirilse, yapraklarıda biraz kırpsanız nasıl olur?=) Bu arda fidanda bir sorun göremiyorum ben gayet güzel görünüyor.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu çalışma müşteriye sunulmuşmudur. Değişiklik yapabilecekmisin ?

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆

Fidan da bulunan kontur fazla olmuş bence logonun küçük basıldığında yeşil bölümlerinin görünmesi zorlaşacaktır.

Fidanın dal ve yaprak sayısını azaltır ve daha az ama biraz daha büyük yaprak ekleyebilirsin, yapraklar büyüdüğünde kıvrımları görünebilir avatarındaki tüye bakabilirsin. düz değilde eğimli olur oda biraz dinamizm verir gibi geliyor.

Zeytin fidanı olduğundan zeytin yeşili kullanmak istiyorsun ama bu renk sıkıntılı web2 stillerindeki gibi yarım parlama alanı koyarsan nasıl olur biraz daha canlanabilir mi?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Fidan da bulunan kontur fazla olmuş bence logonun küçük basıldığında yeşil bölümlerinin görünmesi zorlaşacaktır.

Fidanın dal ve yaprak sayısını azaltır ve daha az ama biraz daha büyük yaprak ekleyebilirsin, yapraklar büyüdüğünde kıvrımları görünebilir avatarındaki tüye bakabilirsin. düz değilde eğimli olur oda biraz dinamizm verir gibi geliyor.

Zeytin fidanı olduğundan zeytin yeşili kullanmak istiyorsun ama bu renk sıkıntılı web2 stillerindeki gibi yarım parlama alanı koyarsan nasıl olur biraz daha canlanabilir mi?

Logo küçük basılacaksa ben yine konturları ayarlarım. Ama az verirsem logodan çok kopuk duracaktır.ozamanda göze alttaki siyah alan çok kalın görünecektir.

Fidanın dal ve yapraklarıyla oynamak istemiyoruz. Müşterimde bende.

Renkler konusuna gelince müşterimde bende hem fikiriz. Ama tabi dediğin sorunlarla karşılaşırsam mutlaka en iyi sonuç için oynama yapabilirim.