Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paramount Font Yardım

warosh

🌱Yeni Üye🌱

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi bilindik marka ve logosuna ulaşabiliriz. Ama bana fontu lazım. Bakmadığım yer kalmadı. Acaba fontu var mı? Varsa adı nedir?
---İyi çalışmalar

Benzer konular

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi bilindik marka ve logosuna ulaşabiliriz. Ama bana fontu lazım. Bakmadığım yer kalmadı. Acaba fontu var mı? Varsa adı nedir?
---İyi çalışmalar

bire bir fontu yok benzer scprit fontlardan yararlanabilirsin

warosh

🌱Yeni Üye🌱
bire bir fontu yok benzer scprit fontlardan yararlanabilirsin

Hocam hepsine baktım. Benzerleri var ama sonradan düzeltmemiz lazım. İstediğim orjinalini bulmak. Mesela P harfini hiç bir fontta bulamadım belki de gözden kaçırmış olabilirim. Logo için font özel çizimdir diye düşünüyorum

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
Hocam hepsine baktım. Benzerleri var ama sonradan düzeltmemiz lazım. İstediğim orjinalini bulmak. Mesela P harfini hiç bir fontta bulamadım belki de gözden kaçırmış olabilirim. Logo için font özel çizimdir diye düşünüyorum

zaten logo tasarımlarında mutlaka oynama olur çizmeniz daha uygun olur
sanırım bu logo çok yerde kullanılmış yada erozyona uğramış iyi çalışmalar:)

warosh

🌱Yeni Üye🌱
zaten logo tasarımlarında mutlaka oynama olur çizmeniz daha uygun olur
sanırım bu logo çok yerde kullanılmış yada erozyona uğramış iyi çalışmalar:)

ABD li film yapım şirketi :D Birebir aynı karakterleri bulmak istedim çünkü el yazısı olarak bu harfler hoşuma gitti alfabenin diğer harfleride bildiğiniz gibi benzetilerek yapılmıştır. Ama ustalarıma hocalarıma da sordum özel yapım olduğu kesindir. Özel yapım derken Logo için tasarlanmış. Fontu yok yani. Ve logosuda internette var :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ABD li film yapım şirketi :D Birebir aynı karakterleri bulmak istedim çünkü el yazısı olarak bu harfler hoşuma gitti alfabenin diğer harfleride bildiğiniz gibi benzetilerek yapılmıştır. Ama ustalarıma hocalarıma da sordum özel yapım olduğu kesindir. Özel yapım derken Logo için tasarlanmış. Fontu yok yani. Ve logosuda internette var :)

Loki Cola Font üzerinden çalışabilirsiniz. 1956 yılında tasarımcısı Edward Benguiat tasrafından yapılmış.

İndirmek için link ektedir.

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
Hocam Loki Cola fontu var sağolun yinede. Ama o fontla logodaki benzetemedim. Yinede yardımlarınız için sağolun. Merakımı gidermiş oldum :)

benzetemediğin doğal öncede söyledim ya S harfi değişik ve logo çok kullanıldığından görselin netliği deforme olmuş

warosh

🌱Yeni Üye🌱
benzetemediğin doğal öncede söyledim ya S harfi değişik ve logo çok kullanıldığından görselin netliği deforme olmuş

Hocam Loki Cola fontu ile logodaki fontun alakası yok demek yerine benzetemedim demiştim. Kusura bakmayın ama kullanmış olduğunuz cümlelerinizden küçümser gibi tavrınız var sezdim. Konuyu benim nazarımdan kapatıyorum iyi çalışmalar.