3Dreamer
🏅Acemi Tasarımcı🏅

Tecrübeli abilerimden yorum bekliyorum
ulan o gazete ulusal olsa ne yazar yalan haber yaparsa böle karalanır. halk biliyo bunu
senin dunyadan haberin yok ayrıca ben ozugurum ozgur bi ulkede yasıyorsak herseyi soleyebilirim bu benim gorusum kendi gorusum hakkındada bi jenerik hazırladım kimse karsı cıkamaz bende bi halk vatandasıyım
ben kimseye saygıszılık yapmadım sabah gazetısının gerceklerını soledim tabi size gore bu saygısızlık sizde o gazete taraftarısınız demkki ayrıca ben bi jenerik hazıalrdım bu raısda after efect bolumu olduguna gore istedıgım jeneriği veririm kufu etmedim ben gercekleri söledim.
ben kimseye saygıszılık yapmadım sabah gazetısının gerceklerını soledim tabi size gore bu saygısızlık sizde o gazete taraftarısınız demkki ayrıca ben bi jenerik hazıalrdım bu raısda after efect bolumu olduguna gore istedıgım jeneriği veririm kufu etmedim ben gercekleri söledim.
bizler kimsenin taraftarı değiliz burada mesleğimiz adına varız ULAN yazdığınız için saygısızlık ettiniz... evet bölüm after efect bölümü olabilir ama siz forum kurallarını hala okumadığınız için anlamadınız olayı ayrıca LÜTFEN TÜRKÇE yazınız...