Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık logoya karar verdik serisini görmek güzel 1 çalışma güzel 2. ise kız silüeti çok beyaz kalmış sloganda sönük az büyük tutsan ve rengi biraz kırsan kızın bardakla uyumlu olsa daha ii olur düşüncesindeyim.. tebrikler
Çalışmaların gerçekten başarılı , öyle ki masamın üzerini bu sabah toparlarken bulduğum bir not kağıdına "grafikerler.net Kıvanç Engel'in konularını takip et" gibi birşey yazmışım. Tebrikler.
eline sağlık logoya karar verdik serisini görmek güzel 1 çalışma güzel 2. ise kız silüeti çok beyaz kalmış sloganda sönük az büyük tutsan ve rengi biraz kırsan kızın bardakla uyumlu olsa daha ii olur düşüncesindeyim.. tebrikler
pizzacının vektor halini veremem çünki arkadasımdan aldım oda ücret karşlığı normalde veririrdim diyor, ama benden para almadı...bende firma için onu tescillettiricem
vala arkadaşım yiğidi öldür hakkını yeme demişler harika çalışmalar renkler cıvıl cıvıl oturmuş yani çalışma bu kadar yani sölenecek bişi yokkk.zaten logoyuda begenmiştim DAHA ÖNCEDEN.DİCEK BİŞİ YOK EMEGİNE SAGLIK...