ufak bı sorunla karsı kasrsıya kaldımyazdıgım fontlar kurs bilgsayrmda kalmıs evdekıne yuklemyı unutmsm ıstedıgım gbı goremıorm su anda
onmzdekı hafta orjınallerını koyucam mutlaka tesekkur ederımmm
Logo, Amblem ne demek öğrenmenizi öneririm. Renk ve renk uygulama bilginizinde gücellenmesi gerek.+ tipografi uygulamanız çok zayıf...
tavsiyelernize tesekkür ederim ben biraz öğreniyim yenillerini koyarım henüz 2 aydır kursa gidiyorum.
Benim yazdıklarımı kursta öğrenemezsiniz...
iki yolu var,
1. İlgili bir fakültede grafik eğitimi alarak öğrenebilirsiniz.
2. Gerçek bir ustanın yanında uzun vadeli çıraklık yaparak öğrenebilirsiniz. (sansınız varsa)
Benim yazdıklarımı kursta öğrenemezsiniz...
iki yolu var,
1. İlgili bir fakültede grafik eğitimi alarak öğrenebilirsiniz.
2. Gerçek bir ustanın yanında uzun vadeli çıraklık yaparak öğrenebilirsiniz. (sansınız varsa)
Yeni yetişen tasarımcılarımız çok zekiler
Benim içim rahat etmez. Nedeni ise,
Kursu bitirip grafiker olduğunuzu sanacaksınız. Sonra bir sürü iş başvurusunda bulunacaksınız. Sonra, hasbel kader az maaş talep ettiğiniz için bir yere kabul edileceksiniz. Sonra, 2 ay sonra işsiz kalacaksınız. Bu senaryoyu 3-5 kere tekarladiktan sonra bu forum sayfalarına işsizim maaşimi alamadım sigortam yapilmadı vs diye yazacaksınız. Bu sizin zamanınız size kolay gelsin. Tek ricam, gerçek grafik egitimi almış insanların önünü kapatmayın...
Konumuz sizin çalişmanıza eleştiri yapmaktır. Bu sayfaya yazdığım son eleşti burdur. Çalışmanıza yeni yorumlar gelecektir.
Bilginiz olsun diye söylüyorum bilmem kac yıllık grafiker olmak size bu şekilde aşşağlayıcı konuşma hakkını getirmez ben kendime grafiker demiyorum sadece kursumda öğrendiğim ve yaptığım çalışmalarımı GENÇLERE YOL AÇAN GRAFİKER ÜSDAD larıma gösterip fikir alış-verişinde bulunmak istedim.Niyetim hayata bi yerden tutunup hobby olarak başladığım bu işi başarıyla iadame ettirebilmek.Ayrıca su anda hali hazırda bir ajansda işe başlamış bulunmaktayım kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu çalışmalar 1.5 ay öncesi yapmış olduğum çalışmalar.Bu şekilde hazımsızca yorumlar yazacaksanız lütfen benim çalışmalarıma yorum yazmayın TEŞEKKÜRLER!
Hangi kelimem ile aşağılacı oldum acaba? Ben size yol gösteriyorum. Kustta sadece program öğrenirsiniz . Kurs bitince grafiker olmazsınız bilgisini veriyorum. Siz anlamamakta ısrarcınız. Kendinizi geliştirmek için, grafik eğitimi almalısınız. Benim yazımda, hakaret içeren bir kelime varmi acaba? Siz yazdıklarınızı yeniden okurmusunuz? Bunun dışında yeni bir söyleminizi var ise lütfen özel mesaj yazınız...
Merhaba,
Logo çalışmalarınızda biraz daha doğrusal hatlar daha net görülür çalışmalar yapmanızda fayda var. Logonun uzaktan da seçilebilir olması, içeriğinin anlaşılıp markayı öne çıkartması için daha iyi olacağı görüşündeyim. Ayrıca kimlik çalışmalarında seçeceğiniz tasarımın sadece matbu boyutuyla değil tabela de diğer kimlik belirtir medyalarda da rahatlıkla seçilebilir olması marka ve ürün özdeşleşmesinin algılanabilir olması gerekir. Çalışmalarınızda başarılar
Ben anlayacağımı anladım hanımefendi özel mesaj yazmaya hiç gerek görmüyüm size başarılar lütfen cevap yazmayın forumun konusunu saptırdınız yeterince yol gösterme çabanızla iyi çalışmalar.
Eğer çalışmanızı burda yayınladıysanız, hiç kimseye çalışmamı yorumla ve yorumlama deme hakkına sahip değilsiniz. Bu birinci madde.
İkinci madde ise senin çalışmalarına ben kendi isteğimle yorum yazmayacağım,
Ama size bir eleştiri getireceğim. Yaptığın çalışmalar ve yapacağın çalışmalar
senin kişiliğinin bir parçasıdır. Bu bağlamda eleştiriye açık olmadığınızı görüyorum,
sert bir şekilde hitap ettiğiniz Nüket hanım alanının çok iyi bir uzmanı olmasına rağmen forumuzda gençlerin eğitimi için çaba göstermektedir. Bu davranışınızı asla haketmemiştir. Sizi biraz daha saygı ve tahammüle davet ediyorum. Saygılarımla