Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bişeyden yola çıkmak gerekirse bir boya sıçraması olarak nitelendirdim başka bir anlam yok ağır olmaktansa canlı ve harketli olmayı tercih ettim açıkcası boya ofset gibi birleşimlşer sonucu oluşmuş bir taslaktı anlıycağınız sonuç bu iyi yada kötü ne diyebilirimki
tipografiğe dikkat çekmek istiyorum ajan,matbaa ve dijital yazan fontlar belirgin değil yapılacak iş bence tipografiği düzenlemek biraz doldun font seçilmeli mürekkep damlasıda güzel fikir aslında tekrenk yerine birkaç farklı renk denenebilinir kolay gelsin
Birşeye kesinlikle bağlı kalmadım öylesine bir fikirdi renk olarak füme ile yeşilde karar kıldık sonrasında konsepte uygun olucak her yerde renkleri değiştirerek kullanıyorum görüntüydü amacımız anlam veya ifade yüklemedik sonuçta işimiz tasarım ve boyalarla buda ona en güzel örnekti sıçrayan bir boya olarak