Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Promise digital Ajans Logosu

Benzer konular

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık, güzel olmuş kanımca.

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkkür ederim arkadaşlar

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Grafik ajansa göre güzel bir calısma tebrikler..

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Valla Pomise ismine en son bunu buldum başkada bişey çıkmadı :)

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim arkadaşlar

e2lionjke

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık iyi hoşta sanki herhangi bir brushla dokunulmuş gibi basit duruyor sanki :S

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hareketli canlı bir logo tebrik ederim ama ne ifade ediyor yani ajansın logosuna bakınca bir şeyler algılamak gerekmez mi ?

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
hareketli canlı bir logo tebrik ederim ama ne ifade ediyor yani ajansın logosuna bakınca bir şeyler algılamak gerekmez mi ?

Bişeyden yola çıkmak gerekirse bir boya sıçraması olarak nitelendirdim başka bir anlam yok ağır olmaktansa canlı ve harketli olmayı tercih ettim açıkcası boya ofset gibi birleşimlşer sonucu oluşmuş bir taslaktı anlıycağınız sonuç bu iyi yada kötü ne diyebilirimki

aliustatales

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.srehber.com
frozen usta
kızma ama densizlik etmek isterim

promise means yemin

eğer firma ismiyle müsemma ise logo uymamış daha keski hatlarla daha ağır renkler kullanılmalı derim

ama görünüm olarak tebrikler
çok güzel

YüCCeL1

🌱Yeni Üye🌱
tipografiğe dikkat çekmek istiyorum ajan,matbaa ve dijital yazan fontlar belirgin değil yapılacak iş bence tipografiği düzenlemek biraz doldun font seçilmeli mürekkep damlasıda güzel fikir aslında tekrenk yerine birkaç farklı renk denenebilinir kolay gelsin :)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
logodaki sembolun firma adı ile yada firma ile bi bağlantısı var mı yoksa genel olarak estetik birşey olsun diye mi yaptınız merak ettim.

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
logodaki sembolun firma adı ile yada firma ile bi bağlantısı var mı yoksa genel olarak estetik birşey olsun diye mi yaptınız merak ettim.

Birşeye kesinlikle bağlı kalmadım öylesine bir fikirdi renk olarak füme ile yeşilde karar kıldık sonrasında konsepte uygun olucak her yerde renkleri değiştirerek kullanıyorum görüntüydü amacımız anlam veya ifade yüklemedik sonuçta işimiz tasarım ve boyalarla buda ona en güzel örnekti sıçrayan bir boya olarak:)

Bütün Hikaye Bu