çok güzel olmuş ancak;
eleman aramak için pahalı bir yol değilmi?
yaf güzel olmuş çalışma süper ama seni arıyorduk biraz itici gibi geldi ama eline sağlık
Nie itici olduğunu ayrıntılı yazdım ama msj silinmiş sürekli eleştiri mesajlarım siliniyor bu sitede herkes birbirini pofpofluyo böle bir yere varılmaz eleştirye gelemiyorsanız göndermeyin iş
aslında mantıklı bi reklam gibi düşünülebilir
ama biraz düşündükçe firmayı küçük gösteren bi reklam olduğu kanısına vardım
bi reklam firması alacağı elemanı bu şekilde aramamalı bence
bu afiş asıldıktan sonra gelecek telefonları başvururları düşünemiyorum bilen bilmeyen herkes şansını denemek için başvuracak bence
eğer böyle bişeye girecekseniz size tavsiyem en azından bi konu verip yarışma tarzında
bişeyler yapmanız hem firmayı büyük ve profosyonel gösterir hemde siz ii bir grafiker kazanırsız
söylediklerimi yanlış anlamazsın inş. ben olacakları söyledim![]()
Eleştiri ne demektir (bir olgu veya varlik karşisinda olumlu ya da olumsuz değerlendirme.
criticos(ayirtetme,farkina varma)kökünden gelir. - ekşi sözlük ) lafım sana değil ama yapılan eleştiriler bizi daha iyi şeyler yapmaya sevk eder. Neyse yanlış bir cümle kurdumsa özür dilerim.
Gelelim işe (BANA GÖRE diorum) kullandığın resim karşıdanki kişi sanki suç işlemiş sende onu arıyormuşsun gibi bir izlenim veriyor. Seni arıyorduk yerine "Bizimle çalışırmısın, Takım arkaşımız olurmusun gibi" sloganlar kullanılabilir...
Saygılar..