sen sadece kalp çizmişsin yani yorum ne bekliyorsun şunumu elifcik he evet ama kalbin üstünde biraz az yuvarlak vermişsin gibi yani ama fikir güzel resimler oturmuş
hayır bunu demek istemiyorum sanırım beni yalnış anladın sadece corelde çizmiş olduğum resmi attım sonuçta belki mizah yorumluda olsada bi çalışma var ortada bu şekilde yorum yapman garip geldi neyse ağzına sağlık arkdaşım
erkeğin bi aya havada evleniyoruz ama yalan der gibi renk tonları koyu kaçmış çizimler basit biraz daha koplex yapılarla uğraşmalısın kuantlarına in işin atom orbital kalma
grafikerlik sanattır derken şimdide atom quantum gidiyoz allah sonunuzu hayır ede ya yazmıycaktım ama dayanamıyom akraba evliliği yapmış küdamlar gibi duruyo bunlar
ya ortada bi tasarım yok biliyorum sadece çizim var ben bu işi atarken amacımda corelde çizdim hani vectorel olarak sanırım böyle deniyodu ama neden bu kadar tepki aldım anlamadım
Bence teknik olarak renklerin koyuluğu dışında bi sorun yok, anladığım kadarıyla aynısını yapmışın çalışmanın.Belki de kullandığın figürlerin itici olmasıdır sorun:::