Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık renkleri güzel kullanmışsın ama arka kapaklarda sanki logoyu biraz daha küçük kullansan daha iyi olacak gibime geldi zaten logoyu pek iyide bulmadım kim yaptı bilmemde o yüzden çok büyük tutmana gerek yok.
eline sağlık renkleri güzel kullanmışsın ama arka kapaklarda sanki logoyu biraz daha küçük kullansan daha iyi olacak gibime geldi zaten logoyu pek iyide bulmadım kim yaptı bilmemde o yüzden çok büyük tutmana gerek yok.
logoyu ben yapmadım onun icin bisey diyemeyecegim. arka kapaktaki logo onların genel logoları oldugu icin digerlerinden ayırt etmesi icin oyle buyuk kullandım. yorumun icin tesekkur ederim...
Emeginize sağlık güzel düzenleme olmuş sadece kapaklardaki eflatun renk beni rahatsız etti maviyle ikisi manotonluk yakalamış başka renk olsa daha iyi olurdu ve mamotonluktan çıkardı die düşünüyorum.Genel olarak güzel.
Emeginize sağlık güzel düzenleme olmuş sadece kapaklardaki eflatun renk beni rahatsız etti maviyle ikisi manotonluk yakalamış başka renk olsa daha iyi olurdu ve mamotonluktan çıkardı die düşünüyorum.Genel olarak güzel.
oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim. renklerdeen yakını bunlarla sagladım musterimizin istegi mavi ve lilia renkler olmasıydı o yuzden boyle bi renk kombinasyonuna gittim. tekrar tesekkur ederim