Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Son işlem tekrarı yardım lütfen

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Illustratorde son yaptığın işlemi tekrar yapmak nasıl oluyor, effect değil ctrl + shfit + E yapınca son effecti veriyor ama mesela bi önceki nesneye verdiğim rengi diğer nesneye de vermem gerek bu işlem Ctrl + shift + E ile olmuyor nasıl yapılır kısayolu nedir , corelde ctrl + r yapınca oluyordu. yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

berkojan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ctrl + z tuşlarını dene hocam. büyük ihtimal olumlu sonuç alacaksın.

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayır o değil ctrl + z geri alır , benim dediğim yaptığın son işlemi tekrar uygulama mesela bi öncekine verdiğin renği diğer nesneye kısayol ile verme veya son yaptığın hareketi

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler ama o da değil o corelde var ctrl + r cetveli açıyor Illustratorde ilk onu denemiştim

sezer1907

🌱Yeni Üye🌱
yokmu bu sorunun cevabı arkadaşlar bende merak ediyorum...

mehmet92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya bilen yok yada programda bu özellik yok diyecem böyle bir programda olamaması çok tuhaf olur adobe yani, kesin vardır ama malesef ulaşamıyoruz bu bilgiye

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya bilen yok yada programda bu özellik yok diyecem böyle bir programda olamaması çok tuhaf olur adobe yani, kesin vardır ama malesef ulaşamıyoruz bu bilgiye

senin yaptığın gbii bu var benim bildiğim. o da efektleri uygular.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yada link seçeneğinden uygulamanızı tıklamanız yeterlidir.

BYBAYKUS

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop Son yapılan işlemi tekrarla komutu

dostum bunu photoshopda coreldeki gibi yapman için bir kısayol tuşu kombinasyonu malesef bulunamamaktadır ancak şöyle bir yöntem var
Window > Actions panelini açıp Create New Action simgesine tıklayarak istediğin işlemi yapıyorsun bu arada o Record yapıyor işlemin bittiğinde Stop düğmesine basıyorsun bu şekilde kendine bir formül oluşturabilirsin.

Yaptığın formüle tıklayıp Play tuşuna bastığında son yaptığın işlemin tekrarlandığını göreceksin.

Bu anlattığım kopyalamada daha çok kullanılır eğer sen Renk vermek yada bir objenin stilini başka bir objeye vermek istiyorsan bunu özelliklerini kopyalamak istediğin Layer a Window > Layer panelinde sağ tıklayarak Copy Layer Style diyorsun ve aynı özelliklerde olmasını istediğin Layer a sağ tıklayarak Paste Layer Style seçeneği ile devam ettirebilirsin.