Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

status hakkında

micoudmk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben freehand mx kullanıorum ve status bölümünü tıkladıımda küçük bi kare kutu çıkıo köşesinde kapatma düğmesi ve hiç bişe yazmıo defalarca programı kaldırıp kurmama rağmen bi değişiklik olmadı ve statusu kullanamıorum.Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Benzer konular

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
programın resmini çekip yüklersen daha iyi anlaşılır sanırım.problemin ne olduğu tam olarak anlaşılmıyor.resmini koyarsan yardımcı olabiliriz.

fenerlim79

🌱Yeni Üye🌱
bilader status u aç sen yine sonra windows toolbars tan customize ı aç

sol taraftan status bölümüne gir ve sağ tarafta açılan menüdeki nesneliri seçerek statusun içine bırak

anlatabildimmi/

micoudmk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ilginiz için teşkkrlr :utann: biraz ayıp olcak ama resim eklemek için gözat butonunu bulamadım :utann::D

micoudmk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim bu arkadaşlar solda gördüünüz küçük kutu status. Bu kutuyu aşağıya sabitleyince gene bişey çıkmıo boş gözüküo yani
39369986es6.jpg

cemilonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilisimtasarim.com
resim bu arkadaşlar solda gördüünüz küçük kutu status. Bu kutuyu aşağıya sabitleyince gene bişey çıkmıo boş gözüküo yani
39369986es6.jpg

Daha önce bir kaç kez karşılaştım. Çözümünü bulamadım. Ancak bilgisayar sistemin yeniden kurulması ile sorun çözüldü. Ancak bir önerim var işe yararmı bilmiyorum. Bilgisayara yüklenen programları silmeye yarıyan bazı programlar var. yourinstaller v.b gibi. Bu programlar sistemde programa dair ne varsa siliyor. Yani programekle/kaldır'daki geriyükleme (uninstall) işe yaramıyabilir. Sana tavsiyem Freehand'i bu programlardan birisiyle geriyükleme yapman. Umarım işe yarar. Tabiki bir teori benimki.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
C:\Documents and Settings\
\Application Data\Macromedia\FreeHand MX\11\English\Settings\ToolBars

bilgisayarınızıda gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyin ve bu yolu bulun toolbars dosyası içindeki dosyaları silin ve freehandi yeniden kurup birdaha deneyin