Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarladığım bir kaç logo

vestanbul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vestanweb.com
Arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar. Kendi çapımda naçizane tasarladım bişeyler.

logo.png

logo_byz.png

karbeyaz_kucuk.png

graphic2.png

graphic2_cizim_450.png

logo-swf.png

asla iyi bir grafiker değilim. Yolun başındayım. Görüşlerinizi bekliyorum...:angel:

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
ben 1 ve 2. çalışmayı beyendim eline sağlık ama lider medyaya çalıştığın logonun fontları sorunlu duruo bence farklı bi font kullan derim ben. iyi çalışmalar

vestanbul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vestanweb.com
graphic2.png

Lider Medya nın logosu için çok uğraştım. :) Plaza ve gökdelen havası vermeye çalıştım. Eleştiri yaparken logoyu dikkate alırsanız sevinirim. Font değiştirim nasıl olsa...

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk iki çalışman hoş olmuş ama diğerleri biraz daha çalışma gerektiriyo

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bold fontların kullanımı dışında(lider medyada) güsel çalışmalar emeğine sağlık.

:iloveyou:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
1.çalışman daha bir göze çarpıyor bence.Lider Medya için çok çalışmıssın ama renkleri sanırım biraz yetersiz kalmış gibi.Daha koyu tonlar denemelisin.Başarılar.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
lider medya için çalıştığın 2 logoda ii düşünmüşsün.. grafik başarı içinde geçerli reyting için de .. ama uygulamada cok ii olmamış renkler açısından ..plaza görünümü ama neden mavi yeşil daha koyu bi renk daha ağır duracaktır acık isitiosan illa da, turuncu kullan derim.. güzel çalışmışsın 1. çalışma bütünlük içinde göze hoş geliyo, sonuncu ise cok basit cocuklar için hep bu kullanılır oldu her harf farklı bi renk .. böyle kullanabilirsin ama o zaman bi farklılık katmalısınki diğerlerinden ayrılsın tipografik çalışabilirsin madem bi simge kullanmıosun emeğine sağlık uğraşmalı ve denemelisin daha iyileri çıkacaktır bunları düşünüp yapabiildiğine göre:)

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışmlar emeğine sağlık...