Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiyeye Yeni Gelecek Bir Firma İçin Logo

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk olarak söyleyecegim tebrik etmek :)

Bizi tek düze - klasik olan inşaat ,yapı logoları görmekten kurtardığın için :)
Beğendim açıkçası ama birşeyler fazla geldi gözüme (de) çözemedim :)

Yani h harfine uyguladığın anlatım çok hoş aslında + Ev kısmınada aynı şekilde ama bu iki anlatımın sadece birisinde ikisinide toplasan daha iyi olur gibi ...Yada H deki pencereleri mi biraz azaltsan ?
Böyle bir fikir bulabilirsen dene derim daha iyi olacaktır :)

guneylul

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.t1ajans.com
bu nasıl bir çizgi gücü sizin gibi insanları bu sitede görmek onur verici bir şey bir ajansda çalışıyormusunuz sizinle irtibata geçmek isterim.Başarılar.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bu nasıl bir çizgi gücü sizin gibi insanları bu sitede görmek onur verici bir şey bir ajansda çalışıyormusunuz sizinle irtibata geçmek isterim.Başarılar.

Sizin gibi insanları BU SİTEDE GÖRMEK derken kast ettiğiniz nedir?

poyranus

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür

İlk olarak söyleyecegim tebrik etmek :)

Bizi tek düze - klasik olan inşaat ,yapı logoları görmekten kurtardığın için :)
Beğendim açıkçası ama birşeyler fazla geldi gözüme (de) çözemedim :)

Yani h harfine uyguladığın anlatım çok hoş aslında + Ev kısmınada aynı şekilde ama bu iki anlatımın sadece birisinde ikisinide toplasan daha iyi olur gibi ...Yada H deki pencereleri mi biraz azaltsan ?
Böyle bir fikir bulabilirsen dene derim daha iyi olacaktır :)

yorumun için çok teşekkür ederim, verdiğin fikirler çok değerli. bide H harfi için yaptığım uygulamanın iki anlamı var aslında; birincisi onların pencere olarak algılanması, ikinciside bu firmanın materyali böle bişey, köpük benzeri bir malzemeyi lego gibi kalıplar haline dönüştürmüşler ve bunlardan elde ettikleri kalıplarla duvar örüyorlar.

guneylul

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.t1ajans.com
sizin gibi insanları derken iyi grafiker çalışmaya hakim.bu kişiler burda yer aldıkça bizlerde daha çok şeyler öğrenebiliyor ilham alabiliyoruz.

guneylul

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.t1ajans.com
ayrıca thermo ev i türkiyede yapacak kişiyi tanıyorum sizinle muhakkak tanışalım hüseyin abi kısmetse uygulayacak türkiyede.

poyranus

🌱Yeni Üye🌱
sizin gibi insanları derken iyi grafiker çalışmaya hakim.bu kişiler burda yer aldıkça bizlerde daha çok şeyler öğrenebiliyor ilham alabiliyoruz.

ama güneylül, ben kesinlikle o tarif ettiğin kişi değilim bu sitede çok usta arkadaşlarımız var ve bende onlardan bişeyler öğrenebilmek için buradayım.

guneylul

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.t1ajans.com
tabiki öğrenmenin sonu yok mütevazi kişiliğinizden dolayıda sizi kutlarım çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
guneylül ne çok flood yapmışsın :)

Lütfen msjlarımıza yapacagımız eklentileri düzelt butonuna tıklayarak gerçekleştirelim ...

canım eğer firmanın özelliği buysA DAHADA iyi tabiki ama dediğimi denemeni isterim :)

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çatıya gerek yok. Bina şekli belli zaten. Konuyu anlatıyor. Kaldırırsan daha iyi görünecek. Burda logodaki vurgu ikiye bölünmüş durumda. Nereye bakacağımızı şaşırıyoruz.

poyranus

🌱Yeni Üye🌱
başka yorum

arkadaşlar başka yorum yapacak arkadaşım yokmu?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkes söylenmesi gerekeni söylemiş zaten :wink:
Emeğine sağlık bence çok güzel düşünmüşsün
Ama bana sorarsan kırmızı-siyah yerine kırmızı-sarı yada kırmızı-turuncu olsa, çünkü geçen gün bu yeni teknolojiyi tv de izledim,sıcaklıkla ilgili olduğundan daha uygun gibi olur geldi bana
saygılar

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Herkes söylenmesi gerekeni söylemiş zaten :wink:
Emeğine sağlık bence çok güzel düşünmüşsün
Ama bana sorarsan kırmızı-siyah yerine kırmızı-sarı yada kırmızı-turuncu olsa, çünkü geçen gün bu yeni teknolojiyi tv de izledim,sıcaklıkla ilgili olduğundan daha uygun gibi olur geldi bana
saygılar

Kesinlikle katılmıyorum :) söylediğin doğru olabilir ama kırmızı - sarı yada kırmızı-turuncu bu işin tüm özelliğini yok eder yinede isterse bir denesin :) NE kadar boğucu bir çalışma oldugunu göreceksinizdir :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kesinlikle katılmıyorum :) söylediğin doğru olabilir ama kırmızı - sarı yada kırmızı-turuncu bu işin tüm özelliğini yok eder yinede isterse bir denesin :) NE kadar boğucu bir çalışma oldugunu göreceksinizdir :)

Haklısın sanırım,ben onu hiç hesaba katmadım :wink:
Ben tamamem firmanın kullandığı teknolojiyi düşünerek öneride bulundum
Boğuculuğunu düşünerek yazmadım ki :wink:
Bencede böyle güzel vazgeçtim :rofl:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
:) tamam öyle olsun :)

Dediğim gibi arkadaşım o iki olayı bir yerde fazlada kalabalık olmayacak şekilde toplayabilirsen tam süper olacak :D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ya orada çok kalabalık olmamışmı sanki:(