ben üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum bu mümkün mü?
mervisshh ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 25 May 2012 #1 ben üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum bu mümkün mü?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 25 May 2012 #2 mervisshh' Alıntı: ben üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Hayatta bırakmayız vallaha.
mervisshh' Alıntı: ben üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Hayatta bırakmayız vallaha.
mervisshh ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 25 May 2012 #3 ma®tin' Alıntı: Hayatta bırakmayız vallaha. Genişletmek için tıkla ... heheheh :smile: peki kararınız değişirse iptal etme gibi bi durum var mı?
ma®tin' Alıntı: Hayatta bırakmayız vallaha. Genişletmek için tıkla ... heheheh :smile: peki kararınız değişirse iptal etme gibi bi durum var mı?
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 25 May 2012 #4 mervisshh' Alıntı: ben üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Siteye girmeyin yeter.
mervisshh' Alıntı: ben üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Siteye girmeyin yeter.
mervisshh ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 25 May 2012 #5 irm.art' Alıntı: Siteye girmeyin yeter. Genişletmek için tıkla ... bayadır girmiyodum fakat iptal olmamış ben tamamen kapansın istiyorum
irm.art' Alıntı: Siteye girmeyin yeter. Genişletmek için tıkla ... bayadır girmiyodum fakat iptal olmamış ben tamamen kapansın istiyorum
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 25 May 2012 #6 mervisshh' Alıntı: bayadır girmiyodum fakat iptal olmamış ben tamamen kapansın istiyorum Genişletmek için tıkla ... Girmiyorsanız size ne gibi bir zararı var anlamadım :S
mervisshh' Alıntı: bayadır girmiyodum fakat iptal olmamış ben tamamen kapansın istiyorum Genişletmek için tıkla ... Girmiyorsanız size ne gibi bir zararı var anlamadım :S
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 25 May 2012 #7 mervisshh' Alıntı: heheheh :smile: peki kararınız değişirse iptal etme gibi bi durum var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayat görüşümüze ters ama artık admine kalmış bişi.
mervisshh' Alıntı: heheheh :smile: peki kararınız değişirse iptal etme gibi bi durum var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayat görüşümüze ters ama artık admine kalmış bişi.
mervisshh ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 25 May 2012 #8 ma®tin' Alıntı: Hayat görüşümüze ters ama artık admine kalmış bişi. Genişletmek için tıkla ... çok ısrar ettiniz kalıyım bariii ben cevabımı aldın teşekkürler arkadaşlar :smile:
ma®tin' Alıntı: Hayat görüşümüze ters ama artık admine kalmış bişi. Genişletmek için tıkla ... çok ısrar ettiniz kalıyım bariii ben cevabımı aldın teşekkürler arkadaşlar :smile:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 25 May 2012 #9 mervisshh' Alıntı: kalıyım bariii :smile: Genişletmek için tıkla ... Sözünden dönen... :rofl::rofl::rofl:
mervisshh' Alıntı: kalıyım bariii :smile: Genişletmek için tıkla ... Sözünden dönen... :rofl::rofl::rofl:
mervisshh ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 25 May 2012 #10 ma®tin' Alıntı: Sözünden dönen... :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... üyelik iptal olmuyormuş maalesef
ma®tin' Alıntı: Sözünden dönen... :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... üyelik iptal olmuyormuş maalesef
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 25 May 2012 #11 mervisshh' Alıntı: üyelik iptal olmuyormuş maalesef Genişletmek için tıkla ... Dedik bırakmayız diye, zamkladık sizi.
mervisshh' Alıntı: üyelik iptal olmuyormuş maalesef Genişletmek için tıkla ... Dedik bırakmayız diye, zamkladık sizi.
mervisshh ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 127 Tepkime puanı 2 25 May 2012 #12 ma®tin' Alıntı: Dedik bırakmayız diye, zamkladık sizi. Genişletmek için tıkla ... sorun yok :rofl:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 25 May 2012 #13 mervisshh' Alıntı: sorun yok :rofl: Genişletmek için tıkla ... Hahha kesin "ulan martin sana inat senin çenenden kurtulmak için kalıyorum" demişsindir.
mervisshh' Alıntı: sorun yok :rofl: Genişletmek için tıkla ... Hahha kesin "ulan martin sana inat senin çenenden kurtulmak için kalıyorum" demişsindir.