Bu Konuyu Buraya Henüz 14 Yaşında Olan Kardeşim Açtı..O Çalışma 14 Yaşında Bir çocuğa Ait : ) Profilinde Öğrenci Yazan Bir Şahsın Ne Yazdığı Kimin Umrunda Olabilir ki ? Bu Nedenle uzun zamandır Karşılık vermedim.Küçükle Küçük Olmamak lazım..
Açtığınız konuya ve verdiğiniz cevaba göre, birçok soru sormak gerekiyor.
1. Konuyu açanın ve kartvizitleri yapanın 14 yaşındaki birisi olduğunu söylemişsiniz. (Zira yaş ne kadar önemli bu işte, orasını tartışmak gerek).
Bahsettiğiniz Web Tasarım ve Grafik Ofisinizin ticari mümessili 14 yaşındaki kardeşiniz midir?
2.
14 yaşındaki kardeşinize mi yaptırıyorsunuz müşterilerinizin işlerini? 3. Kartviziti kim yapmış olursa olsun, fazlasıyla amatör. Böyle bir çalışmayı yapan kişi Web Tasarım ve Grafik Ofisi açmamalı. (Gerçi, sektör böyle kişileri yutar)
4. Profilimde öğrenci yazmasından dem vurmuşsunuz. Burada iki şey çıkıyor ortaya; ya siz hiç öğrenci olmadınız ya da öğrencilik zamanınızda bu işleri yapmadınız. (Bu da, bu işle çok geç tanıştığınız anlamına gelir). İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 4 yıllık İşletme okuyorum ve 23 yaşındayım. 10 yıla yakındır grafik tasarım ve karakalem çalışmaları yapıyorum. Kendime yetecek kadar ve en önemlisi KENDİLERİNİ SEKTÖRLERİNDE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİM müşterilerim var.
5. Açtığınız Web Tasarım ve Grafik Ofisinizde 14 yaşındaki kardeşiniz mi çalışacak?
6. Bahsettiğiniz kampanyadan yararlanacak olan ilk gelen iki kişinin kartvizitini 14 yaşındaki kardeşiniz mi yapacak?
7. Sizin portfolyonuzu görebilir miyiz?
Bir insanı yargılamadan önce düşünün. Karşınızda çocuk yok sizin. Müşterilerinizi bu çalışmalara ikna edebiliyor olmanız koskoca Grafikerler.Net gibi sektöre yön veren sitedeki Grafik Tasarımcıları da ikna edebileceğiniz anlamına gelmez! Buradan ahkam keseceğinize, çalışma sunun bize, emek gösterin, eser gösterin. Bırakın büyük küçük muhabbetini. Kalitenizin büyüklüğünü görelim. Burada, bu konunun altında, çalışmalarınızla utandırın bizi! "Ben yazmadım, kardeşim yazmış" gibi lafları insanlar sosyal paylaşım platformlarında kullanıyor. Sizi kim temsil ediyorsa o yazsın buraya! Şirketin hissedarı olması demek, iyi bir Grafik Tasarımcı olması anlamına gelmez. Ben sizin bu çalışmanızı gördüm ve beğenmedim! Beğenilecek bir tarafı da yok! Piyasaya bu kartvizitle (HEM DE İDDİALI BİR ŞEKİLDE) girerseniz benim gösterdiğimden daha fazla tepki görürsünüz. Yine şanslıymışsınız.