Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web logosu için çalışmam

HaKHaN

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben daha yeni olunca sizin önerilerinizi dikkate alcam tşkler
88651686.jpg

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle ilk mesajınız hayırlı olsun. logoya gelirsek hazır mataryeller ile
logo yapılmaz. logo; özgün - yaratıcı - farklı - akılda kalıcı olmalı

HaKHaN

🌱Yeni Üye🌱
ben bu sadece kendime evet resim hazır ama çizim bilmiyorumki :S

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Daha çok banner a benziyor.Görüntüsüyse güzel eline sağlık ;)

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo; özgün - yaratıcı - farklı - akılda kalıcı olmalı

Tamam burasını anladım da ....

hazır mataryeller ile logo yapılmaz.

burasını pek anlamadım, bir tasarıma logo denmesi için illaki hiçbir hazır materyalin kullanılmaması mı gerekiyor? Sırf öylesine söylenmiş bir söz gibi geldi bana.

Logoya gelirsek, emeğine sağlık, güzel bir çalışma fakat daha da geliştirilebilir.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
logo hazır materyallerle olmaz kopukhasan'a katılıyorum ama çalışma benim gözüme hoş göründü kendini geliştireceğine inanıyorum çizim konusunda öncelik le ufak tefek nesneleri çizmeyi denemekle başla bende senin gibiydim ama banada bunu nüket hotalı söylemişti işe yaradı sanada öneririm

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo hazır materyallerle olmaz kopukhasan'a katılıyorum ama çalışma benim gözüme hoş göründü kendini geliştireceğine inanıyorum çizim konusunda öncelik le ufak tefek nesneleri çizmeyi denemekle başla bende senin gibiydim ama banada bunu nüket hotalı söylemişti işe yaradı sanada öneririm

Yapmayın arkadaşlar, lütfen, kopukhasan arkadaşımın dediği gibi logo özgün - yaratıcı - farklı - akılda kalıcı olmalıdır, tamam, bunda bir sorun yok, ama hazır materyal kelimesini sadece resim, clipart gibi düşünmeyin, tasarımında senin yapmadığın dışardan kullandığın herşey hazır materyaldir. Buna çalışmalarda kullanılan fontlarda dahildir, brush kullanmışsan bu da hazır materyaldir. Logo tasarımlarınızda elbet bir font kullanmışsınızdır.

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yapmayın arkadaşlar, lütfen, kopukhasan arkadaşımın dediği gibi logo özgün - yaratıcı - farklı - akılda kalıcı olmalıdır, tamam, bunda bir sorun yok, ama hazır materyal kelimesini sadece resim, clipart gibi düşünmeyin, tasarımında senin yapmadığın dışardan kullandığın herşey hazır materyaldir. Buna çalışmalarda kullanılan fontlarda dahildir, brush kullanmışsan bu da hazır materyaldir. Logo tasarımlarınızda elbet bir font kullanmışsınızdır.

:artipuan:

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️

sayın üye ile kesinlikle zıt düşüncedeyim

yukarıda eklenen işe "ben logo yaptım" denilemez
"ben hazır vektörün yanına yazı yazdım" denilebilir

herkese kolay gelsin

pisico

🌱Yeni Üye🌱
:D AAA-logo diye bir program war aynı logo ondada war birtek sen yanına yazı yazmışsın ama

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar emege saygı lütfen,güzel çalışma ama biraz daha üstünde çalışılırsa daha iyi olabilir

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışma ama biraz daha üstünde çalışılırsa daha iyi olabilir.flood oldu pardon:(

Son düzenleme:

HaKHaN

🌱Yeni Üye🌱
ben çizim bilmiyorum fotoğrafçıyım web tasarım ilği olduğundan hazır şeylerle birşeyler yapmaya çalışırım sade x)