hem kendim kullanacam hem diğer firmalar yani burası bir baskı merkezinin ftp si olacak şifrenler girip oraya kendi dosyanı atacaksın bizde ordan çekip basacağız
Ücretsiz olanı piyasada varmıdır bilmiyorum ancak verdiğiniz linkteki script bir şirket tarafından satılıyor ve o linkte o şirkete ulaşabileceğiniz adres mevcut.
ne gerek var ki buna bir ftp hesabı açın ortak birden fazla kullanıcı tanımlayın ve ftp adresinden isteyen girsin istediğiniz yerden zaten sizin istediğinizde bu değilmi ?
en iyisinden whm sistemleri plesk icin yan paeller üreten vistapanel var ama ücretli tabi bir kere alınıyor daha gelişmis dersen arkadaslarında dedigi gibi pahalı olan plesk de izin alınım girişlerin olanaklarını cogaltmak hic bir firma maliyetsiz baska firmalara izin versin diye ftp coklu oturumları izin vermez 3 5 acarsın lafın gelişi ama 50 firma ftp kullancak dersen firma izin vermeye bilir...
asp ile yapacaksan fso kullanmalısın ozaman. Set DD= CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set Klasor = DD.CreateFolder(klasorADI)
öncelikle şifreli giriş kodlaması yapacaksın. uyan bilgilere göre belli klasör icerisinde fso yardımıyla klasörler oluşturup, uploadlar yaptıracaksın. Fakat fso tehlikelidir unutmamalısın
Ajax Deskop Kurmanı Oneririm her fırmaya kullanıcı adı sıfre olusturabılıyorsun daha once yaptııgm bı sıstemdı sonra sıkıldım yarıda bırakdım ama guzel bısı du demo varmı bakım
Ajax Deskop Kurmanı Oneririm her fırmaya kullanıcı adı sıfre olusturabılıyorsun daha once yaptııgm bı sıstemdı sonra sıkıldım yarıda bırakdım ama guzel bısı du demo varmı bakım
Welcome to eyeOS Public ServerScreenshots - eyeOS Wiki bu opensource arıstırman gerek benım kullandıgımı bulamadım bunda turkce dıl destegıde var anlıcan mukemmel bır sey musterıler arası mesajlasma cs canı sıkılan oyun oynar php dır