şahsen ben beğendim. sadece ortadaki yatay çizgide sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Zira sola doğru perspektif olarak küçülen bir pencere var iken; ortadaki çizginin kalınlığı her yerde aynı. O çizginin de giderek incelmesi gerekirdir bence. Ve ayrıca mac os x logosu diye bir şey mi kaldı ya

adamlar daha yeni lion sürümünün üstünü duyurdular. Hoş apple kendi logosunda ne kadar başarılı ise; mac os logoları bir o kadar 80'lerden kalma gibi. Bkz. biri düz diğeri yandan bakan iki yüzü birleştirme!
microsoft'a gelince vista'da yaptığı karmaşık görüntülerden güzel bir tasarım yapma badiresini kötü şekilde atlatınca; windows 7 de ciddi bir minimalizme geçti ( ki burada apple ve linux ün işletim sistemlerinin bazılarından esinlenme bariz görünebilir ) ve başarılı oldu. Win 7 hem performans, hem tasarım hem de kullanılabilirlik açısından xp'yi sonunda tahtından indirdi.
Bu arada 1985 yılındaki logo bence en güzel olanı. O logo yanına da en son logonun windows 8 yazısı gelse daha güzel olurdu.
Son olarak brandsoftheworld de yayınlanan görseldir yukarıdaki. Yani büyük ihtimalle bu logo kullanılacaktır.